Sari la conținut

Al meu 1,5 dci adblue, 4x4 extreme

Postări Recomandate

• Răspunsuri 31
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Vineri  am ridicat  Dusterul. Dar acesta este dusterul meu. Ridicat cu 9 km în bord. Au intrat un pic peste 49 litri de motorină până la plin. Costul total, cu rabla scăzută,garanție și într

Posted Images

Legat de stații..Un pasionat auto mi.a spus..Mol,Omv,Petrom.F.rar în situații limita alimentez de la ceilalți.O fi bine..o fi rău.. Nu am avut probleme cu masina niciodată.. legat de benzina,motorina proasta..

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cand esti partener sau si "mai bine", folosesti produsele marca X, nu ai aceleasi standarde de calitate, acelasi proces de verificare si intretinere. Tu doar esti un intermediar care faci ce, cand si cum vrei.

Asa am aflat si eu despre benzinariile partenere sau cele care folosesc produse marca X. Cand am alimentat si masina d-abia mergea. Cum de stiu ? Ca pe vremea aia mergeam din plin in plin, chiar pe rosu bine de tot si alta cauza nu avea cum sa fie. Mai mult, cand am scos motorina veche si am alimentat din alta parte, tot plin, ca printr-un miracol, masina si-a revenit. Pentru mine o fost suficienta o singura intamplare, poate altii vor sa-si incerce mai mult norocul.

Link spre post
Acum 19 ore, fannu a spus:

Ce fel de motorină folosiți, standard sau premium? Și care ar fi argumentele în favoarea sau defavoarea unui anume fel. 

Eu cam 80% am alimentat cu motorina premium de la aceeasi statie si pompa, restul am mai "combinat" si cu cea standard, cand nivelul de carburant ajunge cam la 40-50% (cam la doua saptamani fac plinul, din 1987 de cand am permisul de conducere am vazut "becul rosu" doar de vreo 4-5 ori si atunci din "nevoie"). Deci nu pot sa aduc argumente in favoarea sau defavoarea unui anumit fel, dar din ceea ce am observat (pot sa fiu subiectiv) in cei aproape sapte ani Van Diesel al meu se "simte" mai bine cu cea premium.

Link spre post

Bine, unii care bagă în rezervor ulei de la cartofii prăjiţi, păcură, şi alte mizerii nu punem la socoteală,  ( DACĂ E FILTRAT ) dizelul acceptă,  asta ne place la el. Nemţesc.

Editat de alfabit
Link spre post

Am mers în spatele unei mașini care cred că era alimentata așa, mirosea puternic a popcorn.

Eu acum alimentez cu premium, la duster când va veni tot pentru motorina premium voi opta, voiam să îmi fac o idee despre cum se prezintă mașina la drum în funcție de cum alimentează fiecare. 

Link spre post
  • 1 month later...

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...