-
Navigare recentă 0 membri
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
-
-
Susține forumul
Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton
și vei susține forumul.
Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro
De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere. -
Inregistrare/Autentificare
Pentru a putea posta, te rugam sa te inregistrezi / autentifici.
-
ForumDuster.ro pe Facebook
-
Topicuri
-
Postări
-
De DusterDiesel2019 · Postat
Salut. Zgomotul este de la pompa de motorina, nu are nici o legatura cu pompa de adblue. De peste 1 an de zile incerc sa gasesc o solutie. Am terorizat toate reprezentantele din tara, sunt vai si amar de capul lor. Raspunsul este ca acest sunet este NORMAL. Din pacate nu exista o pompa aftermarket, exista doar mizeria aceasta de pompa OM produsa de TI Automotive. Eu m-am saturat pana peste cap de acest sunet ingrozitor, am stricat o gramada de bani pe antifonare, degeaba sunetul respectiv trece de orice material. Parca esti mereu in ceva sala medicala cu raze. Am avut prima generatie de Duster - diesel, nu au existat astfel de probleme. Acest duster 2 are si problema aceea de sirenaj intre 90-120’km/h. Daca era masina personala era vanduta demult, asa fiind masina firmei nu am ce sa fac. Am cumparat pompa noua cu 2000 de lei face exact la fel. Este ceva de nedescris aceasta masina. Sunt zeci de pagini pe forumuri in Franta / UK etc se plange lumea, unii au dat in judecata Dacia, s-au imbolnavit de tinitus … Doamne Fereste de asa masina. -
De andreb1997 · Postat
update: se pare ca bipaia pt ca aveam o roata desumflata... Martorul de presiune in roti nu a fost aprins deloc, oare de ce? Dupa ce am umflat roata, bipaitul a disparut! -
Nu e transversala, e traversa -- Incearca asta: https://www.bestautovest.ro/traversa-suport-filtru-particule-duster-renault-544c48645r.html?srsltid=AfmBOoq9hAh3HNhG_ooFqJUc5Uexww_JP_rgA-yAafP3LAPWA7DXhyuD
-
Atenţie, există 2 tipuri de soclu la becurile astea, contactele parte superioară sau inferioară la pcb sau folie ce este acolo.
-
Îmi poți da mai multe detalii legate de acea transversala? Eventual o poza? Am fost azi la mecanic si nu știa de o asemenea transversală.
-
-
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.