Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 225
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Un traseu scurt si frumos mai ales iarna pentru cei care sunt in zona Rasnov-Bran.

Vine, viiiiine, plimavala!

Duter curubeu

Posted Images

• 3 weeks later...

Am urcat din Rogojel pana la Cabana Vladeasa, acolo am luat-o la stanga prin padure, si am mai mers vreo 5km pana in Pietrele Albe.

De acolo am urcat pe jos pana pe varful Vladeasa, e putin de mers pe jos, insa panta mare.

Drumul din Rogojel pana la Cabana Vladeasa si mai departe pana in Pietrele Albe e rezonabil, probabil se poate face si cu 4x2, insa sunt si niste urcari la care prinde bine 4x4. Drumul e pietros, apa care mai curge din izvoare nu prea face noroi. Am avut noroc (fiind duminica dimineata) ca nu ne-am intalnit cu camioane cu lemne, am intalnit doar turisti pe jos, pe biciclete, si atv-uri

Aici e traseul din centrul Rogojelului pana la Pietrele Albe

https://drive.google.com/open?id=1S2X9CWNcU0UP5BTZsLWIwAD430I&usp=sharing

Nu stiu daca Pietrele Albe se pot traversa cu masina, este un drum de tara care iese la Cascada Rachitele, insa nu stiu daca este practicabil, poate sunt care cunosc starea lui sa ne dea niste detalii

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pe unde am fost eu acum (Pietrele Albe) nu se poate urca cu 4x4, poate cu atv sau motocicleta, insa e panta foarte mare, si lunga. In schimb daca o iei de la Cabana Vladeasa direct in sus spre creasta poate ca s-ar putea, insa drumul e foarte pietros, nu stiu daca merita. Pe acolo e frumos de mers pe jos...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...