Sari la conținut

Probleme indicator consum

Postări Recomandate

aceeasi problema erau si la primele dustere,socrul meu a avut problema asta.Cam dupa 8-9 luni de la achizitie a fost chemat de cei de la dacia in reprezentanta pt remediere.Remedierea a costat in inlocuirea calculatorului(asa i-au spus cei de acolo),de atunci nu a mai avut probleme si a mai castigat vre-o 20000 km (afisajul din bord era de la zero)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 393
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Defapt ai făcut ceva, ai consumat din carburantul din rezervor - suficient cât să facă recalibrarea singur.

Eu la toate masinile detinute in peste 33 de ani am alimentat pana la primul “click” al pompei si nu am vazut “becul rosu”, lucru valabil si la masina actuala: alimentare pana la primul click si cand

Dacă în loc de L/100km ai km/L atunci: a) cineva s-a jucat aiurea b) mașina e de afară, dintr-o tară cu km/L - cam greu e teritoriul european   Se rezolvă din diagnoză.

Posted Images

Off Topica: Ca un sfat prietenesc... incearca sa nu mai faci off-road pe benzina! Dupa ce ca, oricum, benzinarul nu are cuplu daca mai mergi si pe gaz... la un moment dat ai sa-ti prajesti ambreiajul! Cand te duci la "brazdat", nu-i prea indicat s-o faci pe gaz caci economie nu faci!

Nu o fac pt off-road ci din necesitate. Sint f multumit cum merge, cu a II-a putin turat, n-am nevoie de mai mult. E prima data cind ramin inpotmolit si n-am avut nici un motiv s-o fortez (au iesit doar aburi de la evacuare). Intre gaz si benzina nu simt nici o diferenta. Recunosc daca aveam alte anvelope nu ramineam inpotmolit (si daca nu intram pe santul format de plug). Scuze pt off topic!

Revenind la indicatorul de combustibil a revenit la normal. Sper sa nu se mai supere pe mine ca am 'chinuit ' un pic masina. Oricum cei care merg pe GPL au alte metode de determinere a nibelului de combustibil!

Link spre post

Degeaba a "castigat" acei km ca daca ar vrea sa profite de asta la vanzare se vede imediat in orice reprezentanta dacia ce s-a schimbat si cand s-a schimbat pe garantie :)

Si la a mea s-a schimbat bordul si ce-o mai fi fost pe acolo ca aparent asta era solutia(fiind tot din primele Dustere, prima inmatriculare la inceputul lui iunie 2010).

Mai am un duster ca al meu(1.5 dci 110 cai 4X4) in familie din iulie-august 2010 si a fost aceeasi problema si la ala, dupa cateva luni-1 an s-a ajuns la schimbarea bordului & whatever in garantie.

Link spre post
  • 5 months later...

Foarte tare! Ieri am primit un plic, prin posta, de la Dacia, precum ca s-au constatat erori ale indicatorului litrometric. Ca drept urmare, m-au chemat in service pt remediere. Resoftare, eventual inlocuire. Sincer sa fiu, nu am aceasta problema, dar e bine sa verifice. Sper sa nu strice! :)

Link spre post
Foarte tare! Ieri am primit un plic, prin posta, de la Dacia, precum ca s-au constatat erori ale indicatorului litrometric. Ca drept urmare, m-au chemat in service pt remediere. Resoftare, eventual inlocuire. Sincer sa fiu, nu am aceasta problema, dar e bine sa verifice. Sper sa nu strice! :)

Ar trebui sa merg eu in locul tau! Hmmmm...interesting!

Link spre post

Suna la un dealer daca nu ai primit nimic. Este campanie constructor si se stie in toata reteaua. Totul se face pe garantie.

Link spre post
  • Mak changed the title to Probleme indicator consum
  • Mak pinned this topic
  • Mak featured this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...