Sari la conținut

Probleme indicator consum

Postări Recomandate

Ieri am primit si eu scrisoarea. Si eu am cumparat masina din Ungaria, deci si scrisoarea a sosit tot de acolo, in limba maghiara. Stefane gaseste-ti un prieten care stie ungureste ;) . Norocul meu ca sunt etnic. Dar daca e cazul te ajut - cum pot.

Dar ce e important e ca scrisoarea ma indeamna sa fac programarea cat mai curand pentru verificarea / reglarea senzorului de indicator de nivel de combustibil. Codul de interventie este 0BVC adica - zero BVC. Interventia gratuita - normal.

Da si eu am patit chiar la inceput ca am ramas fara combustibil - am mai scris despre asta mai demult - dar atunci ma gandeam ca era din neatentia mea. Dar in ultima vreme am observat ca uneori am diferente destul de mari intre volumele afisate de CB si cele de pe pompa benzinariei. :( Mi-am si pus in cap ca atunci cand ma prezint la prima revizie sa le dau de stire si sa le cer o verificare, dar acum am rechemarea in mana asa ca nu imi fac griji. :ahappy:

Multumesc pt sprijin. Datorita tie am scutit f multi bani. Daca primesc scrisoarea o scanez si ti-o trimit sa imi confirmi sau nu daca se refera la acea deficienta. Acum dupa ce am patit si in contextul in care lumea deja e chemata, parca nu as mai astepta scrisoarea!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 393
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Defapt ai făcut ceva, ai consumat din carburantul din rezervor - suficient cât să facă recalibrarea singur.

Eu la toate masinile detinute in peste 33 de ani am alimentat pana la primul “click” al pompei si nu am vazut “becul rosu”, lucru valabil si la masina actuala: alimentare pana la primul click si cand

Dacă în loc de L/100km ai km/L atunci: a) cineva s-a jucat aiurea b) mașina e de afară, dintr-o tară cu km/L - cam greu e teritoriul european   Se rezolvă din diagnoză.

Posted Images

Ce ma nedumereste pe mine este ca problema a fost reclamata de obicei doar de cei cu 4x4, si era oarecum explicabil datorita formei rezervorului.

Dupa cum am zis, la mine, 4x2, indicatorul merge corect. Masina e fabricata in iunie 2014. Poate deja sesizasera problema si e rezolvata din fabricatie. Stefane, tu ce perioada de fabricatie ai?

Sent from my Star Kingelon G9000 using Tapatalk

Link spre post
Ce ma nedumereste pe mine este ca problema a fost reclamata de obicei doar de cei cu 4x4, si era oarecum explicabil datorita formei rezervorului.

Dupa cum am zis, la mine, 4x2, indicatorul merge corect. Masina e fabricata in iunie 2014. Poate deja sesizasera problema si e rezolvata din fabricatie. Stefane, tu ce perioada de fabricatie ai?

Sent from my Star Kingelon G9000 using Tapatalk

Decembrie 2013 din cate am vazut pe un document al Dacia. Sper sa fiu chemat, dar acum, patind deja "pana p.....lui" voi merge la ei si fara scrisoare!

Link spre post
  • Mak changed the title to Probleme indicator consum
  • Mak pinned this topic
  • Mak featured this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...