Sari la conținut

Ploua in masina

Postări Recomandate

Astazi nu am miscat masina deloc iar acum seara cand am intrat curgea apa pe la pedale cam pe mijloc doar pe partea soferului , cam pe pedala de acceleratie se prelinge pana pe pres

Exista vreo scurgere sau ceva ce se putea infunda?

Nu am patit pana acum desi a plouat torential.

E un duster din 2019

Editat de AdamP5
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Chiar daca e un Duster model mai vechi, e in acelasi loc, sub bord, pe centru.

Incearca si da jos lateralele consolei, mai ales cea dinspre sofer.

Mare atentie - ca sa o poti da jos, are un surub torx sub tavita unde se pune cheia daca e descarcata si ai loc de pahar, unul in spatele plasticului de priza auto si mai este clipsul exterior, de pe lateral. Te sfatuiesc sa nu-l rupi, ca nu se gaseste de inlocuit.

Daca nu intelegi, mai cauta pe net filmulete de cum se desface consola la un Duster 2018+, ca sunt destule.

Sau uita-te aici.

Link spre post

La mine, duster 2012 s-au infundat scurgerile de sub grila unde sunt stergatoarele, cu toate ca sunt gauri imense de 5 cm cred. Sunt doua, una sub rezervorul de la stropitoare si cealalta in partea opusa.

Link spre post

Problema se rezolva in felul urmator

Se deschide capota si se da jos plasticul acela gri unde sunt prinse ștergătoarele 

Sub acel element de plastic sunt doua scurgeri ( una într-un capat iar a doua in celălalt capat) la mine au fost acoperite cu frunze si alte mizerii nu stiu sincer cum au ajuns acolo si s-a adunat multă apa a dat peste mecanismul de actionare a stergatoarelor

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...