-
Navigare recentă 0 membri
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
-
-
Susține forumul
Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton
și vei susține forumul.
Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro
De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere. -
Inregistrare/Autentificare
Pentru a putea posta, te rugam sa te inregistrezi / autentifici.
-
ForumDuster.ro pe Facebook
-
Topicuri
-
Postări
-
deci să înțeleg că dacă înlocuiești bateria care este (ex. a mea este Renault Nissan, L3 EFB 70 Ah 720 A (EN) MF cu una, de exemplu Rombat cu aceleași caracteristici , mai trebuie setat ceva la mașină??? (Duster 1,3 tce/2019)...... Dar daca iau una cu aceleasi caracteristici dar nu e EFB ci AGM va funcționa????? Multumesc anticipat pentru eventualele răspunsuri
-
Poate V.C. nu a înţeles reclamaţia ta, prestaţia acustica de acord, respectă, nu poluează sonor, nu trezeşte lumea din somn când treci pe stradă, trebuia să accentuezi că zgomotul se aude în interior nu în exterior. Acum, eu personal nu am auzit de poluare sonoră în interiorul habitaclului, poluarea sonoră se referă la exterior, nici nu ştiu să existe nivel fonic maxim acceptat în interior. La Duster dCi fără AdBlue se întâmplă la fel ? Eu am citit că doar la modelele cu AdBlue se aude ţiuit, dacă e aşa doar la cele cu AdBlue asta naşte altă / alte întrebări ...!?
-
De DusterDiesel2019 · Postat
Esti un norocos. Dusterul meu, ma rog al firmei, este din 2019, pompa noua originala, trebuie sa stai cu căsti pt poluare fonica in interior… Raspunsul reprezentantei este: Referitor la solicitarea trimisa va comunicam urmatoarele: Vehiculul din subiect este omologat conform legislatiei din domeniul auto, aspect relevat de Certificatul de origine si conformitate livrat impreuna cu vehicululul.Prin urmare prestatia acustica a vehiculului este conforma. Cei care au omologat asa ceva cu siguranta erau surzi 100%%%.
-
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.