Sari la conținut

Desi am comandat masina cu A A wireless, masina a venit fara.

Postări Recomandate

Răspuns oficial Dacia:

”Începând cu data de 01.05.2022 in fisa de produs a vehiculelor Dacia Duster apare “replicare smartphone”, funcția wireless nemaifiind inclusă. Prin urmare, toate comenzile plasate după acea data vor fi livrare fără replicare wireless.”

Thumb down … 👎🏼👎🏼

F37C9A82-01A4-48F0-B1C4-12A4BA60652D.jpeg

67F9003C-D74A-448D-A0A4-879C2B4B0773.jpeg

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 63
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salutare tuturor!  Avand in vedere ca Dacia nu mai comercializează sistemul MediaDisplay (cel cu conexiune wifi) cu siguranța vor mai apărea mulți posesori de Duster cu aceasta dilema (“De ce nu

Device-ul este Ottocast U2-X Pro

O opțiune inutilă dpmdv. (aici intră AA și Carplay) Rezolvarea practică era să-ți dea mașina după 2 ani Cu Medianav cu wifi, imediat fără Medianav sau imediat cu Medianav fără wifi. E criză

Posted Images

Am facut si eu o solicitarea la Vocea clientului. Masina a fost comandata pe 29.04.2022 ( cand aparea optiunea ca fiind disponibila) masina a fost lvirata fara, pe 18.01.2023. Astept un raspuns de la ei.

Editat de Mak
NU CITA ULTIMUL MESAJ!
Link spre post
La 30.12.2022 la 9:31, EduardVe a spus:

Salut, poti detalia te rog cum ai facut update-ul?

Salut si scuze de întârzierea raspunsului, pentru inceput te avertizez ca ai nevoie de foarte multa rabdare - actualizarea o poti face in doua feluri: ori la masina ori asa cum am facut-o eu acasa cu dongle-ul conectat la o baterie externa sau incarcator. 

Primul pas te duci in listele cu dispozitive (wifi si bluetooth) si-ti stergi dispozitivul din istoricul 📱. Practic incepi de la "0" pe "curat", intr-o pagina de chrome sau safari in functie de ce O.S. folosesti introduci adresa "192.168.1.101" - si update. Dureaza descarcarea & instalarea undeva la peste 45min. iar punctul critic e la 50% progres la instalare - acolo daca-ti da "update failed" trebuie s-o iei de la inceput. 

In video-ul atasat daca te duci pe yt. primul comentariu e al unui utilizator care se plange de ce-ti vorbeam mai devreme...tind totusi sa cred ca nu si-a sters dispozitivul din lista device-urilor cunoscute (istoricul 📱) Spor&rabdare! 

La 30.12.2022 la 11:31, Mak a spus:

@SSNickpoate absurd dar cu cât produsul e mai rar cu atât prețul e mai mare.

Tin sa te contrazic: E absurd NU doar pare! Cata vreme ai variante care fac fix acelasi lucru fara a te pune cu surubelnita pe bord si fara a-ti inlocui un medianav pt care ai garantie (in cazul meu am achitat extra hartile) cu unul pt care n-ai garantie... NU, multumesc! Hai sa facem diferenta intre regula cerere-oferta si japca - samsarilor! 

Link spre post

Multumesc, incerc in weekend.

Ai observat vreo imbunatatire in ceea ce priveste viteza de operare pe Android sau alte probleme aparute ulterior? Adica consideri ca merita riscul de a face update sau e doar pentru confortul psihic de a avea 'ultima versiune'? (parca in documentatie zice ca e recomandat update-ul doar in situatia in care device-ul nu functioneaza corespunzator)

Link spre post

O alta varianta de prindere pentru AA Wireless, pentru cine nu deranjeaza ca se vede. Initial am vrut cu un singur adaptor usb, dar nu am reusit sa gasesc nici macar la prietenii chinezi unul usb tata usb c tata in unghi. Asa ca am folosit o combinatie.

aa.jpg

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...