Sari la conținut

Postări Recomandate

La 03.11.2022 la 6:57, Pandy a spus:

Salut. 
Ieri dimineata s-a aprins “check engine” portocaliu si din cand in cand cel de bujie. Duster 1.5 dci, 2011. 

Erorile afisate sunt P245A, P245C, P0045 (inactiva). 
Vad ca, general, cele de 245 sunt legate de EGR. 

Nu am mai iesit cu ea din oras de 2 luni. S-a mai lovit cineva de problema asta?

Am rezolvat dupa mai multe incercari si chiar si test la Dacia. La ei aparea eroarea DF054, dar a trebuit luata problema prin testare.
Initial inlocuit traductorul de presiune EGR, apoi se depistase un furtunas cu un por, dar tot degeaba.
Pana la urma a fost de la electrovalva vacumatica de la turbina.  

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 1 month later...
  • Răspunsuri 305
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Atasat procedura de diagnosticare a erorii DF1089 =DTC012Bxx = Coerenta presiune supraalimentare, schema electrica si locatia senzorului pentru un Duster 1.5 dCi motor K9K658.  

Senzor supraalimentare turbo, ăsta te interesează, restul nu contează. E motor K9K658.

DF1089 - senzorul de presiune de la turbo ,care o fi ala trebuie sa afli ..... DF964- sonda lambda de dupa catalizator Bafta .  

Posted Images

Buna, sa fie cel din poza senzorul de presiune turbo(verde)? Sau este cel din spatele lui, la care se vad cele 4 fire(mai sus  dreapta in poza)? Am cumparat un nou senzor de presiune, l-am instalat dar cand ajunge motorul la 3000 rot/min imi taie acceleratia, adica apas pedala degeaba. La cel din poza se tureaza motorul pana aproape de 4000 rot/min dar cand te bagi in depasire nu e putere suficienta...       

IMG_20230316_094602_297.thumb.jpg.9aec603f43a3a9b19239fc819a130185.jpg

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...