Sari la conținut

Postări Recomandate

• 4 weeks later...
  • Răspunsuri 378
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Da, pompa de injectie. Baietii, mi-au zis ca e posibil ca pompa sa fie buna (cred ca le era lene sa desfaca o zi sa ajunga la ea) dar altul a zis ca e posibil sa aibe “span” in ea.. si sa stric si inj

DF1089 - senzorul de presiune de la turbo ,care o fi ala trebuie sa afli ..... DF964- sonda lambda de dupa catalizator Bafta .  

Am revenit cu vesti (in cazul in care era cineva curios).  Injectoarele praf.. + pompa plina de rugina in interior. Are doar 70500 km. Nu stiu daca este o coincidenta dar masina pe 17.11  a iesit di

Posted Images

Salut, am si eu o problema si postez aici in speranta ca ma poate ajuta cineva care a mai intalnit probleme de acest gen.

Masina in cauza este un Duster fab 2019 1.5 Blue dCi 46000km , acum cateva zile pe autostrada mi-sa aprin in bord 2 becuri cheia de sevice si check engine, si mesajul verifica instalatia antipoluare, astazi am pus testerul pe masina si singura erroare care nu se sterge este "DF1010 Downstream Temp Catalytic Converter 1 , Internal Component Failure".

Am cautat pe net codul de erroare dar nu gasesc nici un rezultat, are cineva idee ce ar putea insemna acest cod??

Multumesc anticipat !

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 2 weeks later...

Salut, am un Duster 2016, 1.5 dci, 80 kw 4x4 care a avut mai multe suferinte dar au mai ramas cateva  si anume:

- masina nu trage cum ar trebui si am 2 coduri de eroare de la diagoza la care nu prea am idei:

DF1089 - turbocharging pressure coherence, invalid signal

DF964 - downstream oxygen sensor, abnormal voltage

Poate cineva sa ofere ceva sfaturi/ajutor privind erorile...

Va multumesc!

Link spre post

Salut, cod motor este K9K-G6 (SD HSDJ9 in talon) softul V43.00(Vehicle Software Version) sau V66 AG (Diagnostic Application Version)

Iar ca si program este vorba de Launch X.431

DF019 ABS Multiplexed Information Invalid,  ce inseamna?

Este la usa soferului..

Editat de t0rquemada
Nu cita ultimul post, Pct 11 din Regulament
Link spre post

Atasat procedura de diagnosticare a erorii DF1089 =DTC012Bxx = Coerenta presiune supraalimentare, schema electrica si locatia senzorului pentru un Duster 1.5 dCi motor K9K658.

DF1089Diagnosticare.png

SchemaElectrica.png

Locatie.png

• Like 1
  • Trist 1
Link spre post
  • Mak pinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...