Sari la conținut

Termen livrare Dacia Duster

Postări Recomandate

Comanda din 22.03.2022 cu avans platit in aceiasi zi la BRD

In maximum 90 de zile de la data primei plati , scrie pe acest BON ca imi va fi comunicat in scris termenul de livrare.

Consilierul imi spune ca nu avem serie si nu se stie cand o sa avem, VC Dacia imi spun ca nu se poate vorbi despre un termen estimat al livrarii atata timp cat nu exista serie sasiu.  Atunci cine poate sa-mi dea acest nenorocit de termen macar "estimat" daca nu ei... ca eu consider ca e dreptul meu sa stiu. Trebuie sa existe o legislatie in vigoare care reglementeze asta, eu chiar nu sunt in tema si va rog sa ma ajutati daca cunoasteti ca nu stiu ce sa fac. Va spun ca maine m-as retrage si as solicita ramburarea avansului dar ce fac cu cele 2 tichete rabla (alti 5000 lei) ca ii pierd ca mi s-a aprobat si rabla.  Sa stau pana de Paste 2023? Sau o veni bunul Mos Craciun anul asta cu vre-un termen si pt mine?

:nervos

WhatsApp Image 2022-06-19 at 23.47.04.jpeg

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 157
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Astazi am ridicat masina, un Duster 1.3 Tce 150 4WD Gri Comete, echipare Prestige+Pachet Confort 2+Camera Multiview. Comandat pe 07.01.2022, ridicat pe 24.03.2022. A venit mult mai repede decat estima

Salutare. Astazi am fost notificat ca, comanda data in 18 ianuarie este gata de livrare si tb achitata diferența de plata. Estimarea inițială a fost de la inceput S20-S21. Este vb de un Duster Prestig

Eu am ales EDC, Prestige, roșu, cu scaune încălzite și usb spate. Despre cârlig, exact ca mai sus, mi s-a spus că se montează la reprezentanță (adică în Constanța, în cazul meu). 

Posted Images

Contractul actualizat...

Eu nu am scris că nu e dreptul tău, ci doar să citești hârtiile primite... 22.03.2022 + 90zile dau cam 22.06.2022 dată de la care teoretic îi poți amenința cu rezilierea.

De reținut:

- chiar și înainte de situația cu Ukraina aveai niște întârzieri destul de mari

- vânzarea diviziei LADA și a activității Renault Rusia a mai adaugat niște întârzieri

- opțiunea ta H5H+DC4 (1,3TCe + EDC) e cam exotică și asta înseamnă timp suplimentar (de culoare nu mă maii leg)

Totul ține de cât de mult vrei un Duster, iar aici doar tu poți răspunde.

Link spre post

@AdrianV

Banii dati pe vouchere, indiferent ca era aprobat sau nu dosarul, erau pierduti. Mai mult, pierzi acum si tichetele Rabla, pentru ca ele nu se pot transfera de la o marca la alta. Nu cred ca pot fi transferate nici in cadrul aceleasi marci, cat timp dosarul este deja aprobat. 

Eu zic sa renunti la comanda, sa le arati tu cine e seful.

Te-as ruga sa ne spui si noua, daca te asezi la alt rand, care a fost timpul de asteptare. Sa stie si altii pulsul pietei.

Link spre post

Salut si va multumesc pt sfaturi. Înțeleg ca nu e cazul sa ne mai plângem, e perfect normal cum decurg lucrurile si nu avem ce sa facem. Pt o clipa am crezut ca lucrați pt Dacia. Sa fiu eu singurul supărat de pe forum? E clar ca e tarziu sa renut la comanda, ar fi trebuit inainte de rabla. Noroc cu golful 4 ca nu ma lasă la greu, poate mai facem 300k pana se fabrica Dacia.

Link spre post

hai sa incerc si eu ca poate merge.

da - unii de pe aici lucreaza la Dacia (si te saboteaza intentionat daca nu ti-ai dat seama).

problemele de termne sunt vechi si cronice si sunt multi "suparati".

foarte putini  (si din ce povestesti nu e inca si la tine cazul) justificat - inainte sa faci o achizitie deschizi nitel ochii ( si dupa ultimii 2 ani de "covid" era de asteptat sa te informezi mult mai bine).

Eu sunt nemultumit de exemplu pentru ca au trecut 2 saptamani ( 3 aproape) si vocea clientului n-a fost in stare sa raspunda la o intrebare banala despre uleiul folosit.

am rezovat sunand la dealerul de unde am luat masina acum 2 ani  - intr un minut m-a lamurit si am cumparat.

la Microsoft am stat o luna sa repare o eroare cu o factura (sunati zilnic/tichet etc).

se numeste viata :).

nimic nu e perfect. relax.

vrei DUsterul meu ? e de vanzare, maine ai fiscalul.

Link spre post

Eu nu lucrez la Dacia. Am deschis acest topic pr ca voiam sa vad dacă mai sunt alții în situația mea și sa fiu cât de cât la curent cu situația livrărilor. Nici eu n am primit seria de șasiu, decât după o luna și ceva, am sunat la ei, o data, de doua, de trei, am trimis mail uri, asta e situația în țară, peste tot, la orice institutie,  pana la urma mi au dat un termen, care spre surprinderea mea a fost respectat. Dar de la data comenzii mele, a început războiul și s au complicat mai mult termenele având în vedere pierderile Renault pe linia Lada, în Rusia, și problemele cu lucrările de materiale din Ucraina... Asta este situația,  nu cred ca se poate face ceva , din păcate...

Link spre post

da, asa e viata in Romania. Ca o gluma- cand revii in tara dupa ce lipsesti o vreme toate sunt diferite:)

Doamne ajuta sa mearga treaba si sa fim sanatosi.

Link spre post

Asa e...am mulți prieteni care s au întors și au simțit asta...noi, care am rămas, ne am obișnuit, din păcate, cu metehnele...dar tot rămân la părerea ca ne am găsit un moment nasol în care sa ne schimbam mașinile cu unele noi...

Editat de t0rquemada
Nu cita ultimul post, Pct 11 din Regulament
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...