Sari la conținut

Termen livrare Dacia Duster


Postări Recomandate

  • Răspunsuri 162
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Astazi am ridicat masina, un Duster 1.3 Tce 150 4WD Gri Comete, echipare Prestige+Pachet Confort 2+Camera Multiview. Comandat pe 07.01.2022, ridicat pe 24.03.2022. A venit mult mai repede decat estima

Salutare. Astazi am fost notificat ca, comanda data in 18 ianuarie este gata de livrare si tb achitata diferența de plata. Estimarea inițială a fost de la inceput S20-S21. Este vb de un Duster Prestig

Eu am ales EDC, Prestige, roșu, cu scaune încălzite și usb spate. Despre cârlig, exact ca mai sus, mi s-a spus că se montează la reprezentanță (adică în Constanța, în cazul meu). 

Posted Images

 Bună seara, eu am plătit 900 euro când am făcut comanda în 15.03, nu a venit nicio programare până acum. Cică în termen de 90 zile mă poate informa cu termenul de livrare aproximativ. 

Editat de Taucety
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Buna seara!Si eu am comandat Extreme 150 EDC, negru.Comanda a fost facuta pe 25.03.2022.Pana acum nu am primit serie de sasiu.Cei de la reprezentanta au zis ca in toamna se va livra.Asa ca avem de asteptat:(

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Merg încet, mai ales că închid în mod repetat secțiile de presă, de motoare, pe lipsa de componente care vin din Ucraina și Rusia. 

O să vedem cînd vor reveni la normal. Cînd oare? 

Editat de Taucety
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

In martie am dat comanda de un Duster Extreme SL 130 TCe EDC gris urban ( cel deschis ) si nici pana azi nu am primit VIN-ul.

De atunci tot urmaresc pe site-ul de vanzari Dacia ce mai au pe stoc sau cu o livrare relativ certa. Nimic nu am gasit pe EDC. Eram hotarat chiar si una Prestige cu EDC....pana azi, data cand postez,  cand a aparut un nou stoc de Duster cu livrari la diferite luni si doar o bucata cu EDC, cu livrare imediata. Este tot varianta Extreme SL dar gris comete. Nu am mai facut mofturi si instant am rezervat-o si achitat avansul de 500 euro.  Am luat legatura cu concesionarul de la mine din oras si o sa ma anunte cand se da drumul la programul rabla, probabil pe vineri, 13 mai..

Pentru cei ce doresc cu cutie manuala sunt mai multe pe stoc pe site. La comanda nu se stie cat se asteapta.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salutare. Astazi am fost notificat ca, comanda data in 18 ianuarie este gata de livrare si tb achitata diferența de plata. Estimarea inițială a fost de la inceput S20-S21. Este vb de un Duster Prestige 1.3Tce 4x2. Săptămâna viitoare spre final sper sa intru in posesia ei.

  • Like 3
  • Mulțumesc! 1
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...