Sari la conținut

Noul Duster Xtream

Postări Recomandate

Parerea mea este proasta despre acest nivel de echipare.

Justificare:

- pret prea mare pentru un Duster (peste 22 000 euro) - comparabil cu un Tucson

- interior cu insertii de culoare portocalie

- foarte multe echipamente incluse (unele dintre ele se vor utiliza extrem de rar)

- lipsa motor benzina 4x2 cu transmisie manuala

- lipsa motor de 1.0 l (110 CP - injectie directa)

- anvelope cu talon de 60

Pe termen lung:

- deprecierea este mare (este tot un Duster fabricat in 2022 cu X Km la bord, faptul ca este SL Xtream nu o sa conteze prea mult)

- CASCO scump pentru un Duster 

- piesele/accesoriile/detaliile specifice se vor gasi greu in reprezentante in cazul unui accident

In prezent mie cea mai buna varianta de Duster din configurator mi se pare Essential, culoare alb, cu optiunile aer conditionat si proiectoare la 15.460 euro.

Mi-ar placea sa existe Comfort 4x2 manual cu motorul de 1.0 l (110 CP - injectie directa).

Editat de abc
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Duster Extreme este un Duster Prestige full (fără Pachet harti, pentru că exact asta nu are inclus în preț Extreme).

Diferența de preț este de 100 E în plus, pentru un Duster Extreme, în toate variantele de motorizare propuse de Dacia (verificat prețuri pe configurator).

Pentru cei 100 E dați în plus primesti la Extreme, diferit față de Prestige, următoarele:   

- jante negre

- inserții portocalii (interior-exterior) + inscripționare spate Duster cu portocaliu

- tapițerie dedicata Extreme

- oglinzi retrovizoare negre, în loc de argintii

Deci, mașina este un Prestige personalizat cu cele mai sus menționate, pentru 100 E în plus - nimic iesit din comun.

Este doar o altă variantă de look exterior/interior, propusă de Dacia. Cui îi place și îi convine una motorizările puse la dispoziție pe Extreme, nu trebuie să dea prea mult în plus, față de Prestige, ca să aibă această variantă. Pe mine, insertiile portocalii nu mă atrag deloc, dar gusturile nu se discută - fiecare cu părerea lui. 

Cele bune tuturor

Cum spunea colegul @abc pentru mine cea mai ok ofertă din prezent mi se pare 

Duster Comfort ECO-G 100 -  12.800 EUR (cu AC si Media Display) cu RABLA - nu am nimic împotriva Logan 3 si Sandero 3, dar la prețul asta, aș lua fără ezitare Duster, daca ar fi sa aleg din oferta Dacia

Editat de Sa1fire
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...