De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere.
Inregistrare/Autentificare
Pentru a putea posta, te rugam sa te inregistrezi / autentifici.
Buna,
eu am 17000 de km cu duster-ul 1.5 DCI 4x4 2022, mi se pare cam mare intervalul de 25000 de km pt primul schimb de ulei. Totusi, la prima revizie se schimba doar uleiul si cartusul filtrului de ulei? Am cerut o oferta si mi s-a parut suspect ca nu au pus si filtrul de combustibil si cel de aer.
Poate sunt eu de moda veche dar, inainte primul schimb era mai rapid decat cele urmatoare...
Dupa inca o tura in sud-vestul tarii, ODO a atins:
Am păcălit și prognoza meteo, care vineri arăta ploaie zilnic! In ciuda acesteia așa se vedea România sâmbată, de pe malul sârbesc al Dunarii:
Portocala Turbată, pe care mă gândesc foarte serios să o redenumesc, Cărămida Fulgeratoare, (nume care i s-ar potrivi mai bine dpdvd al culorii, al formei si al performanței) , merge exemplar pe orice drum, doar dacă este extra-urban sau off-road! O simt de parcă ar vrea să-mi spună ca orice drum e in regula pentru ea, atât timp cât acel drum nu e in oras și mai ales dacă acel oraș nu este București!
Un consum pe traseul de întoarcere:
Salutare tuturor .Proaspat posesor. E prima data cand se aprinde acest triunghi galben si simultan palpaie martorul galben check engine. Masina merge normal. E grav ? .Multumesc
Masina in cauza, motor benzina 1.6 - 2x4
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.