Sari la conținut

Service duster international

Postări Recomandate

Buna seara,

In curand se va face un an de cand mi-am luat Dusterul, iar dupa 7000 km parcursi nu am intalnit nici o problema (singura chestiune ce ma pune pe ganduri e faptul ca inca nu am fost notificat ca trebuie sa completez cu adblue, dar din cate am inteles momentul notificarii variaza)

Eu locuiesc si lucrez in strainate, iar masina a fost achizitionata in Romania. 90% din km parcursi sunt facuti in strainate, deci sansele ca eu sa nu fiu in Romania cand va fi nevoie sa fac service-ul anual sunt foarte mari. Intrebarea mea ar fi, in cazul in care fac service-ul anual (ex: schimbul de ulei) la o reprezentata Dacia/Renault din afara Romaniei, se poate pierde vreo componenta a garantiei (cea la motor spre exemplu) ? Inteleg ca service-ul il voi face pe banii mei, dar sunt curios daca se poate si pierde garantia.

Va multumesc!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cel mai bine citește Carnetul tău de garanție, secțiunea cu acoperirea geografică.

Poți face revizia și mai devreme sau poți notifica reprezentanța favorită că vei depăși un termen, zile sau km, dar e mai riscant, în cazul unor probleme ulterioare

Link spre post

Din cate vad in cartea de garantie, sectiunea cu acoperirea geografica prezinta toate tarile pe unde circul. Am observat ca zice "garantia se aplica tuturor autovehiculelor rutiere noi comercializate, in Romania, cu conditia ca acestea sa circule...." si listeaza tarile. Deci e clar ca garantia in sine se poate aplica doar pe teritoriul Romaniei. Insa cand precizeaza conditii de genul - reviziile trebuie facute la - vad ca se folosesc termenii "service autorizat DACIA" , si nu "service autorizat Dacia aflat pe teritoriul Romaniei", deci cel putin din cum sunt prezentate informatiile in carte de garantie, nu da de inteles ca trebuie obligatoriu in Romania sa fie service-ul. Intradevar, la sfarsitul carnetului este o lista cu toate service-urile autorizate din Romania, dar asta cred ca este doar informativ.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...