Sari la conținut

Achizitionare cric hidraulic pt. Duster

Postări Recomandate

Tocmai mi-am facut un set de cauciucuri de iarna, cu jante originale pe 17 si ma gandeam sa cumpar un cric hidraulic ca la primavara, cand o sa trec la cele de vara, sa le pot inlocui mult mai usor. Eu m-am uitat pe ofertele de cricuri auto din comert, din site-uri gen emag etc., am citit si review-uri si sincer sa va spun sunt mult mai confuz in privinta alegerii unui cric decat la inceput. Voi ce model aveti, daca aveti, daca se merita ?

Ma gandeam sa-mi cumpar unul ca la primavara decat sa pun cauciucurile de vara in portbagaj, sa ma deplasez la o vulcanizare sa le inlocuiasca, dupa aceea sa le pun pe celelalte in portbagaj, mai trebuie mers si cu masina, pierdut timp, asadar, ma gandeam ca e mai comod sa am un cric hidraulic cu care sa ridic masina repede si sa schimb roata cu roata. Ce spuneti ? merita sau nu merita? 

Editat de petru2021
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ba da, dar stiu ca nu e hidraulic !!! De fapt, am intrat in posesia masinii la mijlocul lunii iunie anul asta, mi-a prezentat-o consilierul de vanzarii a dealer-ului si de atunci nu am avut nevoie de cric. Dar asa mi-aduc aminte ca nu e hidraulic. Unul hidraulic e mai rapid....am auzit!

Link spre post

Mare atenție la cât de mult se poate înălța - am cumpărat unul hidraulic marca Yato și "m-a dovedit" (a căzut 1-2 cm) la un schimb de anvelope când era montat pe spate.

Tot la cel clasic, din dotare am revenit.

O altă soluție mai rapida ar fi cel de Nissan care are un sistem rapid de ridicare/coborâre

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...