Sari la conținut

Duster 1.5 dci 4x4 - Zgomot ciudat de la motor între 1800 și 2000 RPM (în special în viteza a 6-a)

Postări Recomandate

A apărut și codul piesei optimizate (l-am găsit pe un forum german): 332218589R.

Acesta este dupa parerea mea montat pe Duster 3 (poza trimisa în postările mele anterioare -> vesti bune pentru posesorii de Duster 3 - se pot bucura în liniște de mașinile lor.

Pentru cei cu Duster 2 ce intampina acest fenomen, nu stiu inca cum vom primi piesa optimizata. (inca astept răspuns de la vocea clientului - solicitare trimisa în aprilie, apoi revenire cu alt mail în iunie). Momentan nu am primit nici un răspuns.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 138
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Dupa aproape 5 ani de asteptare, a fost montata flansa noua pe masina. In sfarsit este liniste in masina si intre vitezele 65-70, respectiv 94-105km/ ora! Ce ar trebui inlocuit pentu colegii

Am fost sunat de la Dacia, vor fi schimbate acele flanse la ambele Dustere, RAR de asemenea m-a informat ca a primit adigurari de la Renault Romania ca se va face... sa vedem cand si cum...

Renault are deadline maine, 28. Dupa aceasta data, voi cauta / folosi asistenta juridica.

Posted Images

• 6 months later...

Dupa aproape 5 ani de asteptare, a fost montata flansa noua pe masina.

In sfarsit este liniste in masina si intre vitezele 65-70, respectiv 94-105km/ ora!

Ce ar trebui inlocuit pentu colegii care nu au garantie:

Brida iesire transmisie (acea flansa optimizata) 332218589R

Piulita 38216U301A

Simeringul 38189CA000

Optional pot fi inlocuite suruburile de prindere a cardanului (cod 8201016492) - eu mi le-am comandat separat, sunt aproximativ 80 ron 4bucati.

Cuplul de strangere la suruburile cardanului 62Nm. (pentru piulita flansei nu cunosc cuplul de strangere)

Operatiunea dureaza aproximativ o ora si nu este necesara demontarea totala a cardanului sau scoaterea uleiului din grupul spate.

Va multumesc tuturor pentru ajutor!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...