Sari la conținut

Duster Prestige Blue dCi 115 4WD

Postări Recomandate

Salut. Despre “Am avut o completare cu antigel și … Legat de antigel - sper să nu fie problema de aici: voi urmări cât de repede se consumă antigelul.” daca este problema de acolo cu garnitura corpului iesire apa atunci destul de probabil ca la inceput nu se consuma mult antigel, de obicei doar sucureaza si pierderea este aproape insesizabila in vasul de expansiune, insa se poate vedea sub masina in zona aceea, iar asa cum am mentionat si in acel topic se poate schimba doar garnitura, nu este nevoie tot corpul plus senzorul temperatura (iar eu pe langa garnitura noua eu am aplicat si un strat de silicon special pentru asta). Daca pierderea are alta cauza atunci desigur ca trebuie rezolvata aceasta.

Drumuri bune si multi km fara probleme. :thumbsup:

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 56
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salutare, Revin cu un update după mult timp. Am ajuns la 23000 km și aproape un an de când avem mașina, așa că m-am prezentat la service pentru revizia anuală. Am folosit foarte puțin cu ade

Salutare, După mai bine de un an de gândit și răzgândit dacă avem nevoie de un SUV, împreună cu logodnica mea am comandat la jumătatea lui mai un Duster Prestige, Blue dCi, 4x4, la care am adăuga

Un pic de treabă după distracție. 60x187 cm, cu scaunul pasagerului tras în față și înclinat. Ar fi încăput și ceva de 190cm.

Posted Images

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...