Sari la conținut

Postări Recomandate

Acum 11 ore, marco79ro a spus:

Skoda Scoutsi restul au garda la sol mai mica decat un Suzuki Vitara modelul nou, la care am renuntat exact din acest motiv. 

La Subaru ma mai atrage si posibilitatea de a avea cutie automata impreuna cu AWD.

Momentan grija principală  e https://www.olx.ro/oferta/opel-corsa-e-1-4-benzina-2018-IDd2QIW.html

N-as da-o doar sa fie dată.   N-am avut nicio problemă cu ea. Poate si de aceea atatea întrebari.  Dau o masina buna, dar nu stiu ce iau in schimb. 4x4 e mai mult un moft. 

pacat de opel-ul ala. tine-o ca pierzi o galagie de bani

e noua

credeam ca e un corsa de 1000 eur ( caut pentru un amarat sa il ajut  cu o donatie ca nu se poate deplasa ) dar e pacat de ea. putine sanse sa iei banii aia care oricum sunt si putini fata de cat ai dat pe ea. mai gandeste-te. just my 2 cents.

 

in ce priveste valul de raspunsuri pe care l-ai primit cred ca te au lamurit ( chiar daca erau pe net :) deja ).

 

cand vrei sa te insori sa ne trimiti poze sa ti alegem noi muierea :) cum ziceam.

 

@pufa - am cunostinte cu diverse modele de subaru - cam toate reparatiile curente sunt ok ca pret si piese (o idee mai scumpe dar nu de speriat ), vremurile alea cu " nu sunt piese" si nu se pricepe lumea" a cam trecut. repet, reparatii curente ,( maxim un ambreiaj)  si revizii. Slava Domnului - nu au avut probleme "adanci".,gen motoare , cutii.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 29
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Buna, din intamplare sunt posesorul unui Duster 2, decembrie 2018, 1,6 SCE, asa cum iti era recomandat acum 2 luni aici. Este prima Dacie pe care o detin, cealalta masina din familie fiind o Astr

Positia inalta la drum care imi ofera mie personal un anumit confort. Daca pentru asta trebuie sa platesc in plus 2000E, o fac. Asa cum am spus mai sus, pe langa motivatiile obiective (spatiu de

Ce înseamnă să deții cu adevărat un Subaru : - Ce înseamnă o revizie ? Când se fac anumite verificări sau înlocuiri ? Cât costă operațiile ?  - În caz de accident, piesele uzuale (far, aripă

@foxbat dacă mașinile aleg să le mai schimb, nevasta nu. Am 12 ani de căsnicie.  Avem un copil de 3 ani. El e una din cauzele pentru care doresc mașina.  E la vârsta cand nici nu-l mai pot căra în spate si nici nu rezista foarte mult pe jos. Inainte cutreieram munții perpedes,  nu ma interesa ce masina am. 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

aoleu..dar nu te lasi deloc. acum ai bagat vinovatii in fata,copilul si nevasta.. deh..mereu altul e de vina:)

12 ani..frate dar ce perseverent esti.eu am cedat dupa 10 .

 

duster e masina d'o cauti. punct.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am spus de la început că 4x4 e mai mult un moft de-al meu decat o necesitate. Sănătoși sa fim sa putem umbla pe unde dorim. Daca e cazul scoatem lanțurile de la naftalină și tot ne descurcăm. Numai sa fie zăpadă. 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

@marco79ro

Iesind la iveala Opelul pe care il detii, PH2-ul iese clar din discutie. Ar fi un downgrade substantial, doar pentru a avea 4x4 si spatiu.

Orice varianta dintre Duster 2, Vitara si Forester e un pas major inainte, cu atat mai mult din punct de vedere al spatiului si al tractiunii integrale. Daca alegi Vitara sau Forester, mai ai beneficiul unei cutii automate, posibil si a unei trape.

Optiunea de 4x4 iti va oferi alta placere la condus, alta stabilitate. Crede-ma, nu ai sa vrei sa mai conduci masini fara. Apoi legat de cutia automata, aceeasi senzatie.

Eu am avut ca si tine, anul trecut de luat aceeasi decizie - sa pastrez Stepway-ul sau sa-l vand si sa cumpar un 4x4 mai mare ca spatiu, in eventualitatea venirii unui nou membru in familie. Cautarile erau destul de simple la mine - noua, buget pana in 20.000, 4x4, benzina. In afara de Duster si Vitara, nimic altceva. Dusterul se invartea full in jurul la 18500 ( dupa reduceri si alte vrajeli ), Vitara undeva la 20-21.000 ( la fel, dupa reduceri ). Duster 2 varianta 4x4, 130/150 CP nu era disponibila. Eram foarte aproape sa cumpar Vitara, doar pentru ca avea cutia automata, insa s-a ivit ocazia unui Duster 2, masina de test-drive cu 2400 km, full ca cea pe care o configurasem la pretul de 18500. Mai mult, era diesel dar fara AdBlue, fix motorizarea ce o avusesem deja pe Stepway de mai bine de 5 ani. Pretul de achizitie a fost cel care m-a convins : 16500 euro. In 2 zile, masina era deja in posesia mea si inmatriculata. Ca o fi fost o alegere buna, ca o fi fost rea, nu regret absolut deloc. Mi-e putin ciuda ca n-am facut pasul asta mai devreme - am facut de anul trecut pana acum cam 20.000 km, in conditiile in care din februarie/martie de abia am mers 2000 km.

@foxbat

In Bucuresti, stiu ca e posibil sa gasesti pe cineva. Repet, POSIBIL. Dar in restul tarii ? Oradea, ca in cazul colegului, sau in Iasi ? Aici, in Moldova, garantez eu ca nu exista cineva. Exista doar pentru grupul VAG, ca deh, asta are romanul. 

O mica paranteza - Honda Accord, 2.4 benzina, type S, 2014, luata de noua din reprezentanta. In 2019, vroia sa schimbe bateria cu ceva mai mare ( era undeva sub 45Ah ). Nu exista alta varianta, pentru ca are o dimensiune foarte mica si spatiul nu permite. Mai mult, nu exista stoc in Romania. Import doar din Japonia - livrare estimata intre 30-90 zile. Si era o baterie amarata. 

La 2 luni distanta, accident frontal - a trebuit sa schimbe senzori fata, radiatoare, faruri, capota, parbriz + plasticele/suportii aferenti. Cat crezi ca a durat pana au venit toate piesele ? 3-4 luni, bineinteles, import doar din Japonia.

 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

ok, cu tot respectul.daca am ajuns sa comparam opel cu Duster ..

in ce priveste VAG-ul nu stiu la ce faci referire.service-uri si respectiv livrarile de pe site-urile de piese merg in toata tara.

in ce priveste Vitara..doar am deschis usa si am zis ca nu e ce trebuie. sa nu mai zic de cat de e "curatat" daca ai copil/catel etc.

 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 31 minute, marco79ro a spus:

Am spus de la început că 4x4 e mai mult un moft de-al meu decat o necesitate. Sănătoși sa fim sa putem umbla pe unde dorim. Daca e cazul scoatem lanțurile de la naftalină și tot ne descurcăm. Numai sa fie zăpadă. 

4x4 nu e doar pentru zapada/mocirla.

Controlul tractiunii te ajuta si in rest, 24/7; nu permite masinii sa piarda atat de usor tractiunea ( nu iti mai fuge spatele ), mai ales intr-o curba, poate chiar si intr-o portiune perfect dreapta. De exemplu, una este sa intrii intr-o curba doar tractiune fata/spate, alta e cu 4x4 cuplat. Trebuie sa incerci sa intelegi despre ce vorbesc.

@foxbat

Oameni priceputi SA IDENTIFICE si sa rezolve problema la o marca anume, cand vii intr-o reprezentanta/service autorizat, sau service de cartier. M-am saturat de schimbatori de piese !

 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...