Sari la conținut

Zgomote/greierasi

Postări Recomandate

Si eu am jante aliaj cu cauciuc de vara.

Acm le-am schimbat cu  jante tabla și cauciuc iarna  și la peste 90 .....mai exact 100-110 km/h la un viraj ușor la stânga se aude un zgomot tot pe partea stânga un vajait/sirenaj 

E mai pronunța dacă și accelerezi ....adică sa fie în sarcina.

Sa fie asa grele jantele astea de otel?.

Editat de Dudanu
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 45
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

1. Inceasca sa strangi putin suruburile de la fata de usa. 2. Zgomotul din partea dreapta a bordului este produs de capacul de deasupra torpedoului si de intrerupatorul/butonul lampii din torpedo

Eu cred ca sunt ceva probleme si pe partea de proiectare a caroseriei, spun asta deoarece uneori se aud trosnituri in caroserie cand urc sau cobor zone mai abrupte/inalte. Iar la Logan in 15 ani nicio

Nu este 4X4 si in plus de asta nu cred ca as fi dat 18-20.000 eur pe Duster. Nu isi merita banii parerea mea. Dar asta e alta discutie. Iar chestia cu trosnitura s-a auzit de 2x deasupra capului meu i

Posted Images

La 30.05.2021 la 12:33, PPV a spus:

Legat de zgomotele de la hayon, am pus vaselina siliconica pe cuiul de prindere, respectiv ghidajul si "ciocul" de blocare al hayon-ului de la încuietoare si situatia s-a îmbunătățit simțitor. Cumva are sens, deoarece masina nu scotea acele zgomote cand a fost noua ( vaselina încă era prezența pe piesele respective), zgomotele au apărut în timp. Va trebui să fac ungerea periodic. Va scriu cât tine o ungere până la reapariția zgomotelor.20210530_122248.thumb.jpg.60b01d1574ed9b9acf06e3af65fe555e.jpg

20210530_122238.jpg

Revin la postarea de mai sus. De cand am facut ungerea descrisă mai sus (30.05.2021), nu se mai aude nimic. Ar fi 2 explicatii: ungerea cu vaselina a avut efect, sau s-au mai așezat chederele la hayon si nu mai atinge incuietoarea acel carlig de blocare. Oricum ar fi, sper sa ramana asa. 😊

Link spre post

Intr-adevar cu o aranjare corespunzatoare a opritorilor din cauciuc+o mica ungere disapre orice zgomot de la haion. Ceea ce nu dispare indiferent ce faci este zgomotul din bord,partea dreapta,care vine de la o caseta alba care este prinsa foarte prost si fiind din plastic atinge restul plasticului din jurul ei. Cred ca aceea e sursa zgomotului pt ca am mai miscat de ea si sunetul nu dispare dar isi schimba tonalitatea. Solutia e o bucatica de burete, ceva, dar este foarte greu de ajuns acolo,cu atat mai mult sa mai umbli sa pui ceva,plus ca ar trebui lipita ca sa nu cada si nu stiu ce e acel obiect si daca este ok sa fac asta. Incerc sa ma resemnez si ma obisnuiesc cu ideea ca pana nu scap de ea nu scap de zgomotul ala.

Nu stiu daca mai are cineva pe aici dar am si o zdranganeala a geamului de la sofer,care cred ca e din cauza fetei de usa care nu se poate strange. Efectiv daca invarti surubul ala se invarte in gol,iar cei de la service nu vad o pb cu asta,bineinteles.

Link spre post
  • Mak changed the title to Zgomote/greierasi
  • 1 year later...
La 30.05.2021 la 12:33, PPV a spus:

Legat de zgomotele de la hayon, am pus vaselina siliconica pe cuiul de prindere, respectiv ghidajul si "ciocul" de blocare al hayon-ului de la încuietoare si situatia s-a îmbunătățit simțitor. Cumva are sens, deoarece masina nu scotea acele zgomote cand a fost noua ( vaselina încă era prezența pe piesele respective), zgomotele au apărut în timp. Va trebui să fac ungerea periodic. Va scriu cât tine o ungere până la reapariția zgomotelor.20210530_122248.thumb.jpg.60b01d1574ed9b9acf06e3af65fe555e.jpg

20210530_122238.jpg

Salutare tuturor, 

Am o Dacia Duster 2023 tce 130 

Nu știu de ce și cum am umblat la tampoanele de cauciuc reglabile de la haion . Acum parcă la liniile de tramvai bârâie haionul. Poate cineva sa ofere o poză cum este reglat tamponul la ce nivel de minim max sau mediu și nu se aude /scoate zgomote? 

La airbag torpedo greierasii se aude doar la temperaturi foarte ridicate la mine. 

Mulțumesc 

Editat de Cristi88
Link spre post

La mine sunt reglate undeva la 3-3,1 cm. Unge si încuietoarea (eu am pus ultima oara vaselina alba), respectiv pinul incuietorii si vezi cum se comporta.

20230817_230302.jpg

20230817_230345.jpg

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...