Sari la conținut

Zgomote/greierasi

Postări Recomandate

Multumesc frumos pentru raspuns. Nu am umblat pana acum la nicio masina la nimic ca la batranul Logan si Astra nu aveam probleme de genul.De aceea trebuie sa intreb cu riscul de a ma face de ras,daca trebuie sa dau fata de usa jos si sa strang suruburile de pe sub ea sau sunt unele la vedere,in partea de jos.Multumesc!

Cand reusesti sa rezolvi zgomotul din bord si daca vrei,sa postezi aici rezolvarea te rog.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 45
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

1. Inceasca sa strangi putin suruburile de la fata de usa. 2. Zgomotul din partea dreapta a bordului este produs de capacul de deasupra torpedoului si de intrerupatorul/butonul lampii din torpedo

Eu cred ca sunt ceva probleme si pe partea de proiectare a caroseriei, spun asta deoarece uneori se aud trosnituri in caroserie cand urc sau cobor zone mai abrupte/inalte. Iar la Logan in 15 ani nicio

Nu este 4X4 si in plus de asta nu cred ca as fi dat 18-20.000 eur pe Duster. Nu isi merita banii parerea mea. Dar asta e alta discutie. Iar chestia cu trosnitura s-a auzit de 2x deasupra capului meu i

Posted Images

Eu cred ca sunt ceva probleme si pe partea de proiectare a caroseriei, spun asta deoarece uneori se aud trosnituri in caroserie cand urc sau cobor zone mai abrupte/inalte. Iar la Logan in 15 ani niciodata nu am auzit sa trosneasca caroseria. Nu stiu cum e la Duster Ph2, dar din ce stiu s-a umblat putin pe la caroserie cand s-a facut Ph3 , poate si din cauza asta sunt si acele probleme cu chederele de la usi, etc. Daca gresesc, rog pe cineva sa ma corecteze.

Editat de jelly
Link spre post

Nu este 4X4 si in plus de asta nu cred ca as fi dat 18-20.000 eur pe Duster. Nu isi merita banii parerea mea. Dar asta e alta discutie. Iar chestia cu trosnitura s-a auzit de 2x deasupra capului meu in plafon,  de am zis ca gata sa cutat tabla si cele mai multe pe spate care cred eu ca au fost din cauza haionului. Acum ca l-am facut sa nu se mai auda, momentan este liniste.

Link spre post

Si la mine se aude cv in plafon dar nu ca o trosnitura ci ca si cum nu ar fi planseul fixat si loveste in tabla,dar asta e mai putin deranjant ca se aude mai rar.  Cum ai rezolvat cu haionul,jelly? De la incuietoare?

Link spre post
La 23.01.2021 la 8:10, jelly a spus:

Iar chestia cu trosnitura s-a auzit de 2x deasupra capului meu in plafon,  

Si la mine se auzea si am apasat pe clipsurile de fixare in sus - rezultand prinderea mai fixa a plafonului de caroserie si nu mai trozneste. La PH3 nu stiu exact cum este.

image.png.272a258701e1356a3bf11adf533d2382.png  

Link spre post
  • 1 month later...

Zgomotele sunt de la carcasa celei de a treia lampa de stop. Am auzit acelasi zgomot ca o trosnitura si cand stateam in masina parcat pe o suprafata perfect plana deci nu cred ca sunt zgomote de la caroserie pur si simplu se dilata si se contracta foarte mult plasticul ala.

A reusit cineva sa gaseasca zgomotul din bord,partea de la pasager? Am auzit ca ar putea fi de la airbag dar in acelasi timp altii care au umblat la el si i-au strans șuruburile spun ca zgomotul tot e. Aveti idee ce e pana la urma?

Link spre post
  • Mak changed the title to Zgomote/greierasi

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...