Sari la conținut

PLACUTE DE FRANA

Postări Recomandate

Chiar ieri am avut o discutie legata de "educatia financiara" referitoare la posesia unei masini.. costuri de mentenanta, de exploatare, samd.

Pot sa imi iau cu 7000 de euro si un BMW 745i din 2000. Costurile de mentenanta vor fi mereu direct proportionale cu valoarea masinii de nou, nu cu cat ai dat tu pe ea. Producatorul si reprezentanta nu iti fac tie discount ca ai luat-o tu cu X sute de mii de km, si ai dat te-miri-ce pe ea.

P.S. Nu am avut niciodata o masina cu costuri de mentenanta atat de mici ca la Duster! Poate e bine ca unii sa citeasca si asta, sa nu mai spuna ca ce mare nedreptate li se face lor pe 150 lei - un set de placute. (Toyota, Audi, Opel, Smart, Honda, Peugeot, Chrysler, Renault... la absolut toate, reviziile si piesele erau mult mai scumpe!)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 94
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Daca si la 150 de lei sunt scumpe placutele de origine... Atunci ma las de vandut piese de duster.  

Nu am afirmat "de origine"! Pentru mine, un set bun de placute de frane, nu este neaparat cel de origine! Cum au mai spus si altii, exista multe companii care fac piese de calitate! Si... chiar daca

Intrebarea este care-i siguranta cu alea ieftine ca... numarul de seturi schimbate, nu conteaza!

Posted Images

Daca-mi spune mie cineva ca placutele de frana costa mai putin pentru o masina SH doar pentru ca am dat 7000 pe ea in loc de 20000 cat e de noua, pe ala chiar il impusc cu un pistol de apa!

Iar daca-mi spune ca... la aia de 7000 pot sa-i pun si placute ieftine (ca nu mai e noua si in garantie) atunci merita impuscat cu un tanc!

Link spre post

Nu am afirmat "de origine"! Pentru mine, un set bun de placute de frane, nu este neaparat cel de origine! Cum au mai spus si altii, exista multe companii care fac piese de calitate!

Si... chiar daca as avea o masina la mana 16-a, tot ceva de calitate mi-as pune pe sistemul de franare. Mie nu-mi place deloc sa ma joc cu directia si franele, indiferent de cazanul condus.

Link spre post

Legat de "neorigine", m-am confruntat si eu la un magazin (carde aducea doar pe comanda) cu intrebarea: "De care vrei? Din alea bune sau din alea ieftine? Sunt si intermediare." Alea ieftine ieseau la mai putin de jumatate din pretul celor "bune". Bineinteles ca am comandat din cele bune. :) (era vorba de un pivot, care de origine nu exista decat cu tot cu bascula, fiind prins in nituri pe ea)

Link spre post
  • 3 months later...

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...