Sari la conținut

PLACUTE DE FRANA

Postări Recomandate

Hai ca s a animat postarea :))

Cum vi se pare ?

DISC FRANA DACIA DUSTER (HS_) 1.5 DCI DIESEL 109 CAI TRW DF6072 = 125 Ron de la autokarma si 

Set placute TRW - 102 ?

Toate bune !

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 94
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Daca si la 150 de lei sunt scumpe placutele de origine... Atunci ma las de vandut piese de duster.  

Nu am afirmat "de origine"! Pentru mine, un set bun de placute de frane, nu este neaparat cel de origine! Cum au mai spus si altii, exista multe companii care fac piese de calitate! Si... chiar daca

Intrebarea este care-i siguranta cu alea ieftine ca... numarul de seturi schimbate, nu conteaza!

Posted Images

Salutare :) Din experienta proprie cu discurile si placutele de frana pe care le-am folosit la masinile personale, in trecut Logan si acum Duster, cel mai bine s-au comportat cele de origine si cele ATE. Inclin totusi spre cele de origine care pot fi procurate la preturi "normale" din magazine specializate si nu din reprezentanta.

Legat de uzura, depinde foarte mult cum este folosita masina ... eu unul nu am reusit niciodata sa trec de 35.000 km cu placutele si 80.000km cu discurile datorita faptului ca merg mult in oras.

Off topic: cei cu placute care rezista pana spre 150.000 km cred ca au si un scor de condus eco spre 100 :D

Link spre post
  • 3 weeks later...
La 24.11.2022 la 9:18, alin a spus:

Hai ca s a animat postarea :))

Cum vi se pare ?

DISC FRANA DACIA DUSTER (HS_) 1.5 DCI DIESEL 109 CAI TRW DF6072 = 125 Ron de la autokarma si 

Set placute TRW - 102 ?

Toate bune !

Am pus la 77600 mii km  discuri si placute TRW.  Nu recomand,  scartaie de zici ca intra trenul in gara, mai scot si alte zgomote deosebit de ciudate.  Acum am 92 mii, sunt ok la franare dar zgomotele persista. Pe stand la ITP frana este conform standardelor in vigoare.  Discurile si placutele sunt pentru modelul din semnatura.

Link spre post

Salut taviro,

Nu pun TRW, era o oferta si am intrebat, am cumparat Ferodo, cred ca sunt mai bune.

https://www .epiesa. ro/placute-frana-dacia-duster-hs_-1-5-dci-diesel-109-cai-ferodo-fdb4180/53300/100030/epsitem-771363/ Ce zici, e ok ?

Nu reusesc sa gasesc codul de la saboti, oricum nu pun Dacia, ci cred ca Valeo. 

Care sa fie? 

https://www .epiesa.ro/set-saboti-frana-dacia-duster-hs_-1-5-dci-diesel-109-cai-ferodo-fsb4031/53300/100031/epsitem-776448/

sau

https://www. epiesa.ro/set-saboti-frana-dacia-duster-hs_-1-5-dci-diesel-109-cai-valeo-564210/53300/100031/epsitem-211329/

Mai aproape de Diametru tambur [mm]: 228 (ce am gasit pe net)  este Valeo, cu Diametru tambur [mm]: 228,6, Ferodo are in schimb 230 mm.

Am 103.000 Km, am schimbat pana acum 1 set placute Dacia.

Multam!!!

Link spre post
  • 1 year later...

Salut,

Eu am un Duster 4x2 benzina 1.6 din 2017 si am 65 de mii de km cu placutele originale, si trebuiesc schimbate, ca nu mai merg mult. Avand in vedere ca nu franez brusc, si franez cu grija si din timp, nu inteleg cu unii colegi au mers 100 si ceva de mii cu placutele din fabrica. As vrea sa aflu ce dimensiuni au discurile orginile de pe masina ca sa stiu ce cumpar.

Teoriile sunt impartite, unii zic ca nu e bine ca discurile sa fie de aceeasi firma ca si placutele, ca vor scartai.

As putea sa aflu dupa serie de caroserie ce discuri am pe masina, dimensiuni si firma?

Multumesc!

Drumuri foarte bune va doresc!

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...