Sari la conținut

Duster 1.3TCE 150CP GPF 4x4 - SL Orange - Gris Comete

Postări Recomandate

Intradevar sunt slabe si asta o spun in comparatie cu vechea masina Laguna2 si prin faptul ca in Brasov unde locuiesc avem ceata densa de cateva saptamani dimineata si seara.

Dar asta nu ne poate impiedica sa le schimbam cu ceva mai puternic, cele din link fac clar diferenta.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 236
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Blocatorul de volan se poate distruge/dezmembra/dezinstala foarte usor, in concluzie nu merita. Vezi pe Youtube canalul asta, chiar are o masina cu blocator de volan pus de hot ( cred ca e episodul cu

Coduri OEM Lichid de vara 5L - 7711238966  Lichid de iarna 5L - 7711238976

Rabdare...cand va ajunge masina, te va contacta dealerul. Ca sa iti ocupi timpul, vezi accesoriile disponibile si daca ai nevoie de ele. Cauta pe net pretul, ce presupune montajul, ce benefi

Posted Images

Ideea e ca sa fie si omologate, in principiu vandute  cu factura (nu garanteaza ca sunt omologate, dar totusi tu ai schimbat un bec cumparat de la magazin... nu toate produsele vin insotite de omologare pentru drumurile noastre publice)... Eu in cele cateva cautari rapide nu prea am gasit pe la noi...

...de fapt... astea sunt singurele mai "ieftine" pe care NU scrie ca "NU sunt omologate pentru drumurile publice"... :(

https://www.aspad-shop.ro/leduri-auto-philips-h8-h11-h16-ultinon-pro5000-hl-5800-k-12-24-v-12-w

Link spre post

La preturile de pe piata ale acestor proiectoare de Captur, fie noi (peste 350 RON bucata) sau vechi (200 RON bucata), cred ca becurile Philips sunt o solutie mai buna... Se pastreaza si garantia. :grin: Dar sunt convins ca o sa mai apara curand si alte marci cu preturi mai rezonabile...

Link spre post
  • Mak locked this topic
  • Mak unlocked și locked this topic
  • Mak unlocked și locked this topic
  • Mak unlocked this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...