Sari la conținut

Duster 1.3TCE 150CP GPF 4x4 - SL Orange - Gris Comete


Postări Recomandate

La test drive nu erau 1,3 tce 150 4x4, doar 4x2. (In Timisoara cel putin)

Sunt diferente mari intre 4x2 si 4×4 din punct de vedere al transmisiei.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 235
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Blocatorul de volan se poate distruge/dezmembra/dezinstala foarte usor, in concluzie nu merita. Vezi pe Youtube canalul asta, chiar are o masina cu blocator de volan pus de hot ( cred ca e episodul cu

Rabdare...cand va ajunge masina, te va contacta dealerul. Ca sa iti ocupi timpul, vezi accesoriile disponibile si daca ai nevoie de ele. Cauta pe net pretul, ce presupune montajul, ce benefi

Coduri OEM Lichid de vara 5L - 7711238966  Lichid de iarna 5L - 7711238976

Posted Images

Un raspuns "pur si sincer": am nevoie de o masina 4x4 noua, celelate pe care le posed au imbatranit si m-au lasat in drum, drept pentru care le-am pedepsit. :-D

Nimic din ce am observat in cei 2000 km nu a fost observat la Drive-Test-urile facute. Unele nemultumiri sunt pure constatari, pentru transmisie insa este uimitor sa "rugineasca" in 2000 km, ma astept ca la 4000 sa pice ceva si atunci voi apela cu siguranta la garantie. Ce ma enerveaza cel mai mult este faptul ca daca as face constatari / reparatii (desfacere ambreiaj, cutie, cardan) "in afara retelei" as pierde garantia (de parca Service-urile Dacia stiu ce fac cand le vin masinile cu astfel de reclamatii...) si ca sunt obligat sa ma duc la incompetentii din service-urile Dacia... Cand vin inspectorii din fabrica vin cu lectiile facute, adica maximizarea profitului, interventii minime, aburirea clientului. Ma bucur insa ca sunt atat de multi proprietari multumiti de masina, probabil voi ajunge si eu la stadiul acela.

...Sau nu...?

...am uitat: a fost ce mai ieftina masina 4x4 pe care mi-am putut-o permite in rate... Nu pot spune ca m-au dat pe spate Suzuki sau Jeep, sa zic ca finisajele erau superioare, insa ratele la ele depaseau ce mi-a oferit Renault...

A, inca ceva: ma nemultumeste si pe mine ca sunt colegi de forum nemultumiti de nemultumirea mea... La atatea "nemu..." s-ar parea ca asteptarea este ca negarea negatiei negative sa dea pozitiv, dar de obicei -*-*-=-.

:-D

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 44 minute, PufarinaUcigasa a spus:

@ninoniculescu

Absolut tot ce ai scris ca nemultumiri se puteau observa dintr-un test drive.

Chiar si treaba cu climatizarea, legata de simbolurile Lo si Hi ( ceea ce mie mi se pare mai mult decat desteapta; iti zice astfel ca ai ajuns la capat de gama, deci n-are rost sa cauti o valoare mai mica/mare ).

Oricand, daca ai impresia ca produsul detinut de tine nu este in parametrii, nu se comporta corespunzator, poti sa-l duci in garantie.

In final, ca o pura curiozitate, daca te nemultumesc atatea, de ce ai mai cumparat-o ?

Unde crezi ca poti observa unele probleme de la un amarat de test drive cand agentul de vanzari iti sufla in ceafa? Trebuie sa ai masina 2-3 zile si nici atunci nu le afli pe toate.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

La mașinile produse dupa iunie 2020 nu s-a mai pus sertarul. Oricum, la ce prețuri am pe componente, lumea va spune doar "Ce simpatic...!".

Lasand gluma la o parte, multi dintre voi au văzut doar paharul gol, nu ati citit atent, mulțumirile au fost mai multe decat nemultumirile... Asta spune ceva despre unele frustrari, si nu despre ale mele.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 42 minute, foxbat a spus:

 

regret. daca era asa..nu se mai insura lumea.

in primele 10 secunde te lamuresti daca love of hate

apoi platesti ( toata viata).

eu am facut drive test cu 4x2.  1 ora. aia a fost .

la 4x4 a fost 99% identic cu cea 4x2, evindet ca nu vorbesc de cum se catara in 4x4.

deh, eu stiam cu ce se mananca si ce vroaim deci a mers next next.

viata e scurta..

Nu prea se potrivesc comparatiile, dar ma rog! La tine a fost un caz fericit, eu am mers aproximativ 30 de min, pentru ca mai eram cu un prieten care el a condus la intoarcere spre reprezentanta. Eu m-am dus cu lectia invatata. La masina asta ii stiam toate hibele daca pot spune asa, doar motorul imi era necunoscut. Am dat avansul si aproximativ dupa 3 saptamani am putut merge intr-un test drive si chiar am facut o alegere buna. Nu e o masina chiar stralucita pentru pretul pe care il cere Dacia, dar asta e, noi sa fim sanatosi si sa facem bani pentru a mai putea cumpara alta.  Sa auzim de bine!

@ninoniculescuscuze pentru offtopic, poti sterge tot ce nu are legatura cu masina ta. Cu respect!

Editat de jelly
  • Like 1
  • Mulțumesc! 1
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Inca una de rau observata aseara: proiectoarele de ceata sunt degeaba - lumineaza maxim la 1.5m in fata masinii si pe ceata nu aduc nici un aport la vizibilitate. Pentru cei care spun ca scopul lor este sa fi vazut, nu sa vezi tu, le spun ca cele de pe Opel Frontera, Daewoo Matiz, Daewoo Nubira, Chevrolet Lacetii sunt intr-adevar proiectoare de ceata, pe ceata noaptea mergi cu ele si ai vizibilitate!!! Poate la Duster sunt facute sa fii 'jmeker', sa mergi cu ele aprinse mereu sa dea bine...

Si sa nu uit: si la voi cand porniti clima se aude 'troznitura' specifica pornirii compresorului de AC fara ca acesta sa fie de fapt pornit (bec climatizare stins...)? Se poate ca ambreiajul acestuia sa fie mereu cuplat la pornirea climatizarii?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

da, trozneala aia e si la mine ( era pe lista de verificare la prima revizie). dar doar cand apas pe AC- adica atunci cand se aprinde led-ul rosu.

nu mi place cum ai scris de proiectoare. folosirea lor in afara legii ( cand nu e ceata) nuu e ok.

am prins o ceata pe langa Brasov si nu am avut probleme,bat ok. in rest nu le folosesc!

rolul lor este altul decat ai scris tu acolo, si perimetrul lor de "batut" e perfect acoperit.

inteleg ca esti suparat fleasca..imi pare rau.relax nitel..nu da nimeni 2 bani pe sanatatea ta but you.

Editat de foxbat
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Mak locked this topic
  • Mak unlocked și locked this topic
  • Mak unlocked și locked this topic
  • Mak unlocked this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...