Sari la conținut

Duster 1,33 TCE 150 4x4 SL orange


Postări Recomandate

Am fost azi la constatare. Scurgerea pare a fi pe la un simering al cutiei de transfer. Voi avea mai multe detalii saptamana viitoare cand sunt programat pentru demontare. 

Editat de PPV
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 171
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Pentru Romania nu exista pornire motor de la distanta din MediaNav sau cheie.

Dragi prieteni, Ma numesc Florin si as dori sa va prezint Dusterul meu 1,33 TCE 150 fabricatie 2020 culoare beige dune, versiune SL orange – toate optiunile, mai putine piele Am atasat poze

Unde sunt 5-10 persoane? Ca de cand urmaresc grupurile de facebook legat de Duster 2 si mai ales pe  grupul Trails amintit mai sus, sunt mult mai multe persoane cu probleme, numai sa stii sa cauti. Si

Posted Images

Buna seara Florin,

Si eu am acelasi model de Duster. Difera doar culoarea. Am 3500 km facuti. Si eu am sesizat zgomotul de care vorbesti, nu sienajul de care spune toata lumea. 

La mine in viteza a 6 a, la 2000 de ture este acelasi zgomot din filmuletul tau. Astazi dupa ce am citit postarea ta, m am uitat sub masina si am văzut o pata de ulei stanga fata. Sunt convins ca e o problema si o sa programez masina la service pentru verificare saptamana viitoare. Daca intre timp, mai afli noutăți,  te rog mult anunta-ma si pe mine la următoarea adresa de mail: mirel_huma@yahoo.com. 

Mulțumesc mult si toate cele bune. 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salutare Mirel,

Bine ai venit pe forum! 

Acel zgomot mi-a dat si mie cateva nopti nedormite, insa nu trebuie sa iti faci (inca) griji deoarece:

- esti inca in garantie

- din cate am studiat nu au existat cazuri in care sa ramana masina in pana din acest motiv

- Dacia stie de zgomot ( in opinia mea nu e doar zgomot acolo) si incearca sa gaseasca o solutie pentru remedierea problemei (nu iti spun de cat timp incearca pentru  a ne pastra optimismul)

La partea cu scurgerea de ulei mi se pare cel putin ciudata scurgerea. Sansele ca un simering sa fie montat gresit din fabrica sunt minime. In posturile anterioare am pus exact unde se umezea scutul la mine. Verifica daca si la tine apare in acelasi loc. Voi reveni cu detalii despre remedierea scurgerii de ulei saptamana viitoare cand sunt programat la demontare.

Editat de PPV
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cu zgomotul acela, eu banuiesc ceva la rulmentul intermediar al cardanului, legat fie de echilibrarea cardanului, fie de fixarea rulmentului, poate are miscare laterala nepermisa la anumite rotatii ale cardanului... pare zgomot exterior cutiei, dar care se transmite in caroserie...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cardanul a fost înlocuit deja. Masina face la fel. :( El pare ca are doar rolul de a transmite vibrația mai departe in caroserie in acest caz.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ok, in acest caz, daca arborele-cardan este echilibrat si crucile / rulmentul intermediar nu au joc si spatele nu se cupleaza adica se aude si in modul 2WD (ca sa eliminam cauza asta), iar tampoanele cutie-motor sunt ok, raman intr-adevar cutia de tranfer / cutia de viteze care trebuie schimbate ambele pe garantie, urgent. Eu nu as pleca fara masina rezolvata, iar daca se rezolva temporar, direct Protectia Consumatorului... Sunt tare ingrijorat ca multi au problema asta cu "intratul in rezonanta", stiu ca-mi iau Dacie, dar nu accept ca la o masina noua sa am aceste probleme care nu le am la masini cu 100k km, 270 k km. Inteleg chestii minore, plastice, finisaje, dar motor-cutie-4x4 trebuie sa fie reliable mult timp, mai ales ca generatiile anterioare nu cred ca au avut problema asta si cel putin cutia de transfer si dif. spate cred ca sunt identice (nu stiu, cutia de viteze daca este acceasi?...)!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...