Sari la conținut

TCe 100 GPL Beige Dune


Postări Recomandate

Ai primit un gest comercial, însoțit probabil de un "flag" pe VIN-ul tău (grijă deosebită când apare mașina și ne legăm de orice pentru anularea garanției).

Ca idee, cheia de roți (pe post de manivelă -vezi manual) și cui remorcare trebuia să le primești la livrare (în caz de imobilizare erau necesare pentru tractare) cricul și roata de rezervă nu .

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 69
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Va salut! Astazi a ajuns acasa . Duster TCe 100 GPL nou-nout, 2x4, varianta Comfort plus Media Nav si senzori de parcare acustici, cu 5 km la bord. Desi suntem in faza in care "ne cunoastem, ne i

Astazi, dupa fix o saptamana de la data reclamatiei la ANPC, am fost sunat sa imi ridic de la dealer roata de rezerva plus cric si cheie de roti. Avand in vedere ca desi am insistat sa semnez u

Ne legăm = Cine a fabricat mașina? Cine ți-a dat gestul comercial? Orice mașină fabricată de Dacia, mai ales după 2012, are dosar electronic (pe bază de VIN) în care apar toate interven

Posted Images

Adica se vor lua de orice pentru a anula garantia masinii? E un fel de..aa,ne.ai reclamat,lasa ca ti o tragem noi cand se iveste ocazia?Eram bun de scenarist:))

  • Like 1
  • Mulțumesc! 1
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ne legăm =

Cine a fabricat mașina?

Cine ți-a dat gestul comercial?

Orice mașină fabricată de Dacia, mai ales după 2012, are dosar electronic (pe bază de VIN) în care apar toate intervențiile, reviziile, ots-uri etc  deci ce scrie acolo contează nu 2 stampile în manual la rubrica de întreținere. Pe acel dosar pun o notă/flag (sau cum vrei să-i spui), care apare la interogarea pe VIN în sistemul intern (intrare în service pentru revizie de ex)

Mai mult de atât nu mai pot explica.

 

  • Like 4
  • Trist 1
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 2 weeks later...

@t0rquemadaCand eu spun ca la "Vocea clientului Dacia" indolenta si nepasarea sunt ridicate la rang de lege, iar respectul fata de client este doar o poveste de imbrobodit fraierii, ziceti ca sunt eu nebun.

M-a sunat dl. editat, cu rugamintea de a imi retrage reclamatia pe care am facut-o la ANPC, astfel incat sa inchida sesizarea in urma rezolvarii amiabile. M-a rugat sa fac un print-screen al retragerii reclamatiei si sa i-l trimit ca raspuns la un e-mail pe care mi-l trimite el imediat. 

Ca un om civilizat si ascultator am facut exact ce m-a rugat, fara sa comentez nimic. Adica mi-am retras reclamatia, am facut print-screenul cu dovada si de azi dimineata tot astept sa primesc e-mailul care trebuia sa vina imediat :frantics:.

Seriozitate maxima :P.

Editat de Ben2020
Ascundere nume persoana.
  • Haha 1
  • Trist 2
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...