Sari la conținut

Postări Recomandate

Salut. Am cumparat in  luna Iunie 2020 un Duster 4WD Blue Line ,extra i-am pus incalzire scaune fata (100E) , clima in loc de AC (200E), camera parcare spate ((250E),  o culoare (390E}. Garantie 3+2 ani extra, pentru garantia asta am platit 4567 lei pentru trei ani si extra garantia pe doi ani inca 1023 lei. La rabla am platit 2000 lei la o persoana, la dealer. Masina imi place, arata bine noul model. Media la consum este 6,2 / 6,5 litri motorina. Am facut actele , m-am uitat la ea, dar nu prea ai ce sa vezi ,vine din fabrica, e noua, este impecabila, avea 3 km la bord. Urmeaza sa ma sune sa merg sa imi dea cartea masinii pe saptamana viitoare. Ieri cand am parcat, c-am dadea sa ploua si era vant, cand am deschis usa sa cobor, vantul mi-a luat usa din mana, nu m-am asteptat, nu am strans usa de maner o tineam relaxat si am observat ca in momentul cand s-a facut deschiderea la maxim pur si simplu s-a umflat tabla pe care este sudata balamaua si a revenit la loc. Am verificat toate usile si toate sunt la fel, la deschiderea maxima se trage tabla dupa usa locul pe care sta sudata balamaua. Nu cred ca e normal, masina noua 2020 sa aiba problema asta. Eu mai detin o Laguna 1.9 dci 2002, dar Laguna la toate usile are trecut prin balama un surub strans in stalpul din spate, de i e foarte teapana si dupa 18 ani, pe cand asta noua imi provoaca regrete ca am cumparat-o. E frumoasa ca design, dar e proasta ca si calitate. Nu stiu ce sa fac, cand voi merge sa imi dea cartea masinii voi sesiza calitatea proasta de prindere a usilor si voi solicita sa o returneze fabricantului, sa o imbunatateasca la sistemul de prindere al usilor. Nu am de gand sa stau sa pazesc masina pe undeva ca nu se mai inchid usile sau se rupe sudura la balamale, deja regret ca am facut alegerea asta. Noaptea numai butoanele de clima sunt luminate, in rest noapte totala, comenzi volan, usi, sub volan in stanga, deci intuneric.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Calitatea este corespunzatoare unui SUV care costa 13600 euro (adica unul dintre cele mai ieftine de pe piata). Cu siguranta standardele minime de calitate impuse prin lege/normative sunt respectate. Ce se plateste in plus peste suma amintita este pentru motorizare+alte optionale. Calitatea ramane neschimbata.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am primit oferta de la dealer 600+400+200 Euro (200 a doua zi, sa ma incante) deci total 1200 Euro plus reducere de la rabla 6500 let (1350 Euro), si am ramas sa platesc 17087 Euro, am achitat 11000 avans iar restul in rate pe urmatirii doi ani, deci nu am dat 13600, este diesel 1.5 dci 115 cai. Si la banii astia nu cred ca merita sa iti zboare usile.

Dar ideea este ca eu am postat sa aflu daca si ceilalti posesori de Duster au aceeasi problema, sau este un lot anume, de care am avut parte.

Editat de Sery72
Completare
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Poartă denumirea de reduceri de costuri, nimic nou aici.

Tabla la Duster ph3 2020 e mai subțire ca la Duster ph3 2017, iar tabla la Duster ph3 2017 e mai subțire ca la Duster ph2, să mai zic de Duster ph1 ?

Cum opritoarele la Duster ph3 sunt din plastic, personal m-aș abține de la teste pe banii mei indiferent de anii de garanție - intră la CID

  • Like 1
  • Mulțumesc! 1
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pe langa motivul de reducere de costuri, principalul motiv a fost protectia pasiva in caz de accident. Si asta s-a facut cu o tabla mai moale, mai flexibila. Le poti avea pe amandoua, insa pretul de cumparare/vanzare este foarte mare - vezi Tesla Cybertruck.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


×
×
  • Creează nouă...