Sari la conținut

Hărți MediaNav 1.0.13.3


Postări Recomandate

Sunt interesat dacă pot să adaug în Media Nav 1.0.13.3 harta Republicii Moldova (soția este de acolo). Am cumparat aceasta masina in 12 iunie 2020. Nu am vrut pachetul de 100 euro pentru toata europa, am considerat că este scump si nefolositor, deoarece eu folosesc masina cel mai mult in tara, rar in Moldova si foarte rar la Bulgaria, deci două din harti l-e am, am vrut sa cumpar harta Moldovei oficial cand am facut update la harti (masina a venit cu harti q2 din 2017), dar nu am gasit harta in magazin, exista diferite pachete si sunt si scumpe. Este cineva care se pricepe intradevar si poate sa imi dea un sfat fara a anula garantia masinii ???...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 58
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Buna ziua baieti. Cum Deviza acestui forum este: RESPECTA, AJUTA, INDRUMA SI ASCULTA, eu va multumesc tuturor pentru sfaturi, am tinut cont de ele si am reusit. MediaNav cu versiunea 1.0.13.1, 1.0.13.

Revin cu ce am promis. Daca admin considera ca este bine pentru ajutorul colegilor atunci totul este bine venit. Am descris pasii exact cum am procedat eu. Aveti un fisier in arhiva cu detalii. T

Exista experimentati pe forum dar posibil sa dai aceiasi bani..Tu vrei ieftin si bun sau gratuit.NU se poate!

Posted Images

Multumesc. Dar pe OLX cer 150 Ron. Eu am sperat ca cineva cu mai multa experienta sa ma ajute cumva sa introduc harta Moldovei langa celelalte doua harti ale mele, dar totusi 150 lei e prea mult pentru o harta. Pe OLX ori pui harta , sau toate tot asa costa, si pe deasupra cine imi garanteaza ca totul este ok. Nu doresc sa am probleme cu garantia. Daca este cineva mai experimentat, as aprecia ajutorul, ganduri bune.

Editat de Sery72
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu există o metodă simplă de încărcat hărți, gen copy-paste, mai ales la cele cu versiunea 1.0.13.X. Trebuie pus ceva adițional și dacă unitatea va avea probleme și se vor verifica fișierele, se va vedea că s-a umblat.

Vrei garanție și factură ? Ia de pe site-ul oficial.

Totuși, mai sunt alți colegi care au făcut update cu ajutorul celor de pe olx și nu au fost probleme.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu am aceste harti:

Moldova_83_TomTom_2019.06_190718.fbl

Moldova_HERE_2019.Q4_200131.fbl

Dar nu stiu cum sa introduc una din ele in MediaNav.

Stiu ca trebuie redenumita harta cu numele Moldova, dar nu am acele fisiere md5 pentru update.

Am salvat in calculator inainte de update , dupa update si m-am uitat ce fisiere contine. MediaNav a scris simplu pe stick dar dupa update prin toolbox am vazut ca fisierele erau dublate de alte fisiere cu terminatia .md5

Inteleg ca nu am nici o sansa. Eu va multumesc pentru raspunsuri.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu mi-e clar...ce hărți ai până la urmă pe mașină ?

Tu ai 90 zile upgrade gratuit la hărțile deja existente, timp care se începe din momentul în care se conectează navigația la primul satelit. Mai mult, navigația are Android Auto / Car Play, așa că poți folosi Hărți sau Waze, soluții la zi si cu informații in timp real.

Instaleaza Android Auto, dacă ai telefonul cu Android...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Poate-i o problema cu faptul ca Maps si Waze folosesc date iar el are furnizorul de net in Romania. Moldova nu e in UE, tarifele-s criminale..

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



  • Susține forumul

    Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

    și vei susține forumul.

    Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

    De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere.

  • Inregistrare/Autentificare

    Pentru a putea posta, te rugam sa te inregistrezi / autentifici.

  • ForumDuster.ro pe Facebook

  • Topicuri

  • Postări

    • Intervalele si ce se schimba/verifica la revizii exista in fisa de intretinere pe care o primesti la cumparare. Cred ca poti sa ceri o fisa de la dealer inainte.
    • Pentru ca in curand se va face un an de cand ma dau cu Portocala Turbata, mi s-a parut momentul potrivit sa postez o statistica pentru pasionati.  Si avem asa: RCA pe un an B8, "decat" 1022 lei, CASCO 548 euro (2740 lei), ambele la Omniasig. In anul care a trecut am ars dupa bonurile de benzina 1406,25 litri de zeama de dinozaur, la un cost modic de 9979,66 lei. Raportat la cei 16900 km parcursi rezulta un consum mediu anual de 8,32 la suta de kilometri parcursi. Mi se pare decent, raportat la puterea motorului si la aerodinamica tip caramida. Dupa cum am mai spus, in momentele respective, comportamentul masinii in afara asfaltului e mai mult decat onorabil si stiu sigur ca poate mult mai mult decat sunt eu capabil sa cer de la ea. Motorul mi se pare in continuare cireasa de pe tort, silentios, rafinat, iar felul in care trage in sarcina este incredibil. Scaunele, chestia care mi s-a parut cel mai aiurea dupa ce am luat masina si imi amintesc ca la primul drum lung ma durea groaznic genunchiul drept si spatarul scaunului parea ca in loc sa ma sustina ma impunge... Din fericire ne-am impacat exact la timp pentru tura pe care am facut-o 6 luni mai tarziu prin Europa, in care n-am avut probleme nici dupa 600 km condusi intr-o zi. Despre comportamentul transmisiei integrale a masinii in off-road pot doar sa spun ca mi sa parut mai mult decat capabila pentru ce am cerut eu de la ea. Adica indiferent de coclaurile, dealurile sau noroaiele in care am bagat-o, a fost in stare sa ma scoata fara prea mare deranj ... Nemultumiri dupa un an, sunt putine, iar cele care sunt se leaga de comportamentul timoneriei, ambreiajului, transmisiei, (nu m-am prins inca care din cele trei e de vina) in situatii de condus "sportiv" cu schimbari rapide si agresive de trepte. Am avut o perioada destul de lunga dupa cumparare, cand mi se parea ca nu mai stiu sa conduc si aproape fiecare schimb de treapta era insotit de o smucitura!  Dupa multa lectura on-line am inteles ca nu sunt chiar prostul clasei la condus si ca mai sunt si altii care experimenteaza aceeasi problema!  Pana la urma am inteles cum "vrea" Dusterica sa fie condus si am facut pace! Iar acum ma bucur de el in fiecare zi chiar si in aglomeratia nebuna a Bucurestiului.
    • Salut. Știe cineva să îmi spună unde găsesc intervalul de revizii în garanție și ce anume se face? Am descarcat manualul dar nu am găsit ce caut. Încerc să îmi dau seama dacă e mai convenabil cu rate și totul inclus 5 ani.
    • nu am nici o modificare, totul e cum a venit din fabrică
    • Salut @RobertR, merci de raspuns. Suspensia e standard? Ai inaltare sau ceva mai rigid?
×
×
  • Creează nouă...