Sari la conținut

Montare oglinzi electrice in locul celor manuale

Postări Recomandate

Salutare !

Detin un Duster 2 cu oglinzi cu reglaj manual . Din motive lesne de inteles , m-am decis sa schimb oglinzile cu reglaj manual cu unele cu reglaj electric si incalzite. Nu neaparat cu camere incorporate!

Am desfacut plasticul din bord si am gasit mufa de la butonul de reglaj ( asa cel putin asa cred eu ca este).

De cateva zile tot caut butonul si nu gasesc ceva care sa se potriveasca , cel ofertat avand alta mufa.

Ma poate ajuta cineva cu un cod al butonului.

mufa buton oglinzi duster 2.jpg

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 27
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Până scrie inițiatorul: -masina are 2 geamuri electrice față fără impuls - în procesul de montare/demontare a rupt un fir în portiera stângă - a rezolvat

Era evident, nici nu trebuia dată fața de ușă jos. În zona joystick-ului, vezi poză, cauți încă 2 mufe orfane, pui o poză cu tabloul de siguranțe habitaclu și abia apoi ne lămurim dacă ai precabl

În poza 1, jos între releele pătrate și cel dreptunghiular ai 4 locașuri de siguranțe pe orizontală, cele lipsă sunt pentru oglinzi. După cum se vede din poză în locașurile lipsă nu ai pini, deci nu a

Posted Images

Multumesc !

Cautam ca disperatul buton . Intre timp am desfacut fata de usa si am avut o surpriza neplacuta : se pare ca masina nu e precablata si deci va trebui sa cumpar si cablaj cu totul !!!

Daca ma poti ajuta cu un sfat de unde sa cumpar sau chiar sa le montez sau o schema electrica .

Multumesc anticipat

usa1.jpg

usa2.jpg

usa3.jpg

Link spre post

Era evident, nici nu trebuia dată fața de ușă jos.

În zona joystick-ului, vezi poză, cauți încă 2 mufe orfane, pui o poză cu tabloul de siguranțe habitaclu și abia apoi ne lămurim dacă ai precablare sau nu .

Momentan am spatiul de atasamente ocupat și nu mai pot posta poze.

Link spre post

În poza 1, jos între releele pătrate și cel dreptunghiular ai 4 locașuri de siguranțe pe orizontală, cele lipsă sunt pentru oglinzi. După cum se vede din poză în locașurile lipsă nu ai pini, deci nu ai nici cablajul intern.

În poza 2 e un fir deasupra uch-ului ce vine spre fotograf. Ce are la capăt?

Dacă ipoteza mea e corectă trebuie 2 instalații de uși + instalația de habitaclu + joystick

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...