Sari la conținut

Un nou membru pe GPL


Postări Recomandate

  • Răspunsuri 67
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salut, De ieri avem un nou membru: Comfort 1,0 TCe 100CP cu keyless, pachet Parking si alarma  

La 4x2 cu GPL nu ai roata de rezerva,

Posted Images

Dacă înainte aveai Android Auto instalat din apk și telefonul și-a făcut update la Android 10, ceva sigur nu a mers bine la update-ul Android Auto, chiar daca ulterior a mers o perioadă.

Recomandarea mea este să dezinstalezi update-urile de la Android Auto din telefon, să faci resetare la fabrica doar la aplicația asta. Poți după să aduci aplicația la zi, fără probleme și să fie corect instalate lucrurile. Măcar așa elimini o posibilă problemă.

 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Android 10 are deja Android Auto inclus nu trebuie să instalezi nimic. Cel mult ai primit o actualizare.

În Android Auto, la setări caută Mașini conectate și vezi dacă ai ceva pe acolo - stergi tot (Mașini accesptate/mașini respinse) și refaci pasii din tutorial (atenție că nu am scris să dai reset total, ci doar să ștergi telefoanele).

 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cand telefonul se imperecheaza cu navigatia, doar prin Bluetooth, iti apare cumva ca este disponibil Android Auto pe ecranul telefonului ? Si ai folosit doar cablul original de incarcare si descarcare de date al telefonului ? 

Ca idee, probleme intampinate de mine cu Android Auto ( LG G7 ThinQ ) :

- mufa USB a telefonului - telefonul are o protectie in cazul in care detecteaza mizerie/praf in lacas, inchide mufa si incarcarea bateriei si incarcarea/descarcarea de date este oprita. 

- cablul aftermarket - am avut cabluri care n-au functionat deloc, care functionau intermitent si cabluri care au mers o perioada destul de lunga ( 1-2 ani ) dupa care, intreruperi care le-am asociat cu gropile/denivelarile din asfalt, ducand in cele din urma la nefunctionarea efectiva a cablului. De asemenea, am observat cu cablurile aftermarket, ca telefonul intrase in modul de protectie descris anterior - nu mai vroia efectiv sa se incarce cu acel cablu, inclusiv dupa ce am revenit la cablul original, nu a vrut o perioada destul de scurta dupa care si-a revenit in mod miraculos

- aplicatia Android Auto preexistenta - avand initial Android 9, am instalat cu apk. Dupa ce am trecut la 10, s-a facut update si a mers o perioada destul de lunga, minimum 2-3 luni. Dupa care, nu mai mergea deloc. Dupa ce am facut factory reset la aplicatie, restart telefon si update din nou la zi a aplicatiei ( nu o poti dezinstala, fiind built-in in sistemul de operare ), totul mergea

Ce patesc in schimb acum, cu alt telefon - LG V50 ThinQ - cateodata, cand conectez telefonul cu USB, se deconecteaza si dupa se reconecteaza. Rar in schimb, dupa deconectare nu se mai reconecteaza automat; trebuie sa scot cablul si sa-l reintroduc si functioneaza. Asta pateam cu versiunea precedenta de SW a MediaNav-ului si Android 11 ( versiunea curenta ). De cand am facut update la ultima versiune de SW a MediaNav-ului nu am mai observat acest comportament. Ce-i drept, nici nu am mai circulat asa de des ca inainte, sa-l pot observa.

Te rog, tine-ne la curent cu solutia...mai ales daca apelezi la garantie.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Un mic update: am reusit sa conectez un S8+; se pare ca si cablul (cumparat nou-nout) are o problema: cand l-am conectat mi-a aparut mesaj in AA ca nu s-a putut conecta si sa schimb cablul; asa ca am rotit mufa, reintrodus cablul si a mers

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

În procedura descrisă, am presupus că se subîntelege faptul că, trebuie folosit cablul original al telefonului măcar la prima împerechere (la conectarea cablului sare AA și te conectează automat și pe bluetooth).

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...