Sari la conținut

Termen de livrare


Postări Recomandate

Salut! Experienta de sofer a inceput cu un Audi 80 GLS din 1990. A durat 7 ani dupa care am trecut pe Dacia berlina 1310 adusa la comanda din fabrica. Dezamagirea a fost mare. Dupa numai 4 ani am renuntat la ea si am achizitionat in 2004 Dacia Logan, masina care la vremea respectiva mi-a depasit mult asteptarile. Pe scurt, o masina fiabila cu intretinere ieftina. In 14 ani si 2 luni nu am umblat la motor! Am schimbat doar cureaua de distributie, placutele de frana, senzorul de turometru si senzorul pentru lampa marsarier in rest doar consumabile. Ei bine, dupa o verificare atenta a pietei auto, am hotarat sa achizitionez noul Duster, motorizarea 1.6 SCe 114, 4x2 benzina. Comanda am facut-o pe data de 16 ianuarie 2019 si am fost informat ca este posibil ca aceasta sa fie onorata pana la sfarsitul lunii martie. Sper sa intru in posesia autoturismului mai devreme dar nu stiu daca este posibil. Daca este cineva care a intrat deja in posesia acestei motorizari in 2019, as vrea sa stiu daca tremenul de livrare a fost mai scurt decat cel preconizat.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 10 months later...
  • Răspunsuri 27
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

azi m-a anuntat ca maine sa merg la apan-galati sa ridic journe 4x2 1,5 D.....doamne -ajuta.Depus acontul pe 25 mai 2023 sau miscat repede baietii....

Salutare tuturor, 

In data de 17.01.2020 am achitat si eu avansul pentru varianta de Duster care se poate vedea in titlul topicului. Achizitia am facut-o de la reprezentanta Dacia din Cluj-Napoca de pe Calea Turzii, acum pentru a evita intrebari legate de motorizare si cai, tin sa precizez ca factorul cel mai important in aceasta achizitie a fost valoarea totala a masinii, adica am ales cea mai avantajoasa varianta pusa la dispozitie de catre dealer si de asemenea precizez ca este vorba de o achizitie prin leasing.

In ziua in care am platit avansul ce de la vazari m-a informat si mi-a arata pe PC-ul lui ca masina achizitionata este deja pe linia de productie si am primit chiar si seria de sasiu, termenul de iesire din productie sau din fabrica (asta nu mai retin exact ) fiind 07.02.2020, iar livrarea se face in maxim 1-2 saptamani ulterior acestei date.

Ceea ce doresc sa intreb este daca cei de la Dacia se tin cat de cat de aceste termene sau daca sunt le sanse sa depaseasca? Pentru ca sincer, fiind prima mea masina noua, sunt destul de nerabdator pentru a intra in posesia ei 😊. ( si da, sunt constient ca raspunsurile sunt pur informative, dar ma multumesc si asa 😁)

Multumesc anticipat.

Editat de RETSUD
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc pentru raspunsul rapid, sper sa nu fiu atat de ghinionist si se intample exceptia data de tine si totul sa decurga cat mai bine posibil. 😁

Editat de Mak
NU CITA ULTIMUL MESAJ
  • Like 1
  • Haha 1
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu am comandat pe 28 august 2019 Duster-ul SL Orange 1,33 Tce 150 CP 4X2, negru (plus 300€). Pe atunci, data estimată de livrare era pe 20 octombrie. După ceva timp a scăzut la cca 14 octombrie. În final a ajuns pe 16 octombrie și deoarece băiatul care mi-a făcut dosarul era plecat la București la ceva curs, am primit mașina o săptămână mai tărziu :)) 
Deci da...se respectă termenele. Plus-minus  o zi, două.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 20 ore, RETSUD a spus:

...masina achizitionata este deja pe linia de productie ... termenul de iesire din productie sau din fabrica ... fiind 07.02.2020....

Curioasă treabă dacă te gândești că în 2018 Dacia avea o cadență de fabricație de ~27 Dustere/oră şi cifra asta creşte în continuare. Chestia că intră pe linie în ianuarie şi iese de pe linie în februarie îmi cam dă de gândit :)

On: Felicitări pentru alegere și drumuri bune!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 25 minute, Namdust a spus:

Curioasă treabă dacă te gândești că în 2018 Dacia avea o cadență de fabricație de ~27 Dustere/oră şi cifra asta creşte în continuare. Chestia că intră pe linie în ianuarie şi iese de pe linie în februarie îmi cam dă de gândit :)

On: Felicitări pentru alegere și drumuri bune!

Multumesc frumos. 😊

Si citisem la un moment dat un articol care ii cita pe cei de la Dacia, iar ei spuneau ca la fiecare 54 de secunde iese o masina de pe linia de productie, mai mult ca sigur referindu-se la toate modelele de automobile. 

 Si ca si un update, chiar acum dimineata am discutat cu tipul de la vanzari si mi-a spus ca a scazut cu o zi, adica in 06.02.2020 masina iese din productie si in maxim o saptamana ajunge la ei in curte. 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Mak changed the title to Termen de livrare

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...