Sari la conținut

Indicator combustibil


Postări Recomandate

Buna, am un duster 1,5 diesel 4wd 2019, 2500 de km la bord si indicatorul nu se mai ridica la alimentari, e cam la jumatate desi rezervorul e full. Am alimentat de doua ori fara sa vad modificari, coboara normal in schimb dupa consum. Ce naiba are?

  • Like 1
  • Haha 1
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 38
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Buna, am un duster 1,5 diesel 4wd 2019, 2500 de km la bord si indicatorul nu se mai ridica la alimentari, e cam la jumatate desi rezervorul e full. Am alimentat de doua ori fara sa vad modificari, cob

Eu, personal, la al meu duster, când forțez alimentarea, după primul click la pompa, al doilea, al treilea click, îmi rămâne blocat indicatorul de carburant pe bord, dacă alimentez normal, pana la pri

Si la un Sandero Stepway 0.9 tce, MY2019, am intalnit problema asta. Dupa o resetare a computerului de bord finalizata cu rezultat pozitiv doar pe termen scurt, maine va merge din nou in service fiind

Posted Images

  • 2 weeks later...

Salut. In aceeasi situatie am fost si eu. La mine problema a inceput pe la 6000km. Dupa vreo trei interventii in service (pe garantie) au schimbat sonda din rezervor. Din pacate nu te poti duce direct sa le spui sa-ti schimbe sonda, deoarece Dacia le impune anumite proceduri inainte de a schimba ceva.

Acum totul e ok si e si indicatorul din bord e foarte precis, cel putin  asa imi lasa impresia dupa cele 3 alimentari pe care le-am facut dupa ce au schimbat sonda.

Topicul mai vechi cu referire la problema: Link

Editat de mpaun
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salut.Aceeasi problema am avut.o si eu .Am parcat pe Transalpina intr.o pozitie mai ciudata.La prima statie Petrom  am alimentat full rezervorul si sonda si.a revenit.De atunci nu am mai avut probleme.Renault spune ca sa nu mergi cu rezervorul sub nivelul minim mult timp pentru ca afecteaza sonda si inclusiv pompa de alimentare.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

E o problema mai veche din cîte știu! Și indicatorul meu afișează cu întârziere nivelul de combustibil mai ales dacă fac plinul. Sonda e de calitate îndoielnică.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...