Sari la conținut

Postări Recomandate

La 27.10.2019 la 1:51, Stef13 a spus:

 

 

Acum 6 ore, taviro a spus:

Motoarele aspirate sunt destul de lenese. Deci si stilul de condus va fi unul domol, cu spatii mari in depasiri. Ca avantaje, pret de intretinere scazut, fiabilitate excelenta. Ca bonus este GPL-ul.

Referitor la masini mari, se simt cand trec pe langa tine, aerodinamica dusterului, garda la sol, greutatea mica, isi spun cuvantul.

Pentru off-road poate un DCi ar fi cel mai potrivit.....

Te referi la cat polueaza pe GPL ? Ce ar trebui sa constietizam ?

Eu exclud din start GPLul și dieselul. Prefer benzina, deși fac aproximativ 15.000 km pe an, exclusiv în afara orașului.

Mulțumesc pentru răspunsuri, aștept în continuare părerile voastre!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 19
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

N-am inteles ce vrei de fapt.  In curbe tre sa adaptezi viteza. Nu, nu vibrează lângă camioane. 1.6 e motor de secol 20. Suntem in secolul 21. Tin sa precizez asta fiindca nu toata lumea con

Dar iti faci treaba cu 1.6, al naibii de bine ,cu toate că este din sec xx. Eu unul sant mulțumit de 1.6 ma duce unde vreau,cand vreau ,are strictul necesar pt sec xx| . Acum fiecare are ast

Pareri despre ce?! Intr-un Duster n-o sa te simti ca intr-un BMW. Iar detalii prea multe nu ne-ai dat ca sa te ajutam in decizie. In  sensul ca nu-ti putem ghici gradul de snobism si nici cel de terib

Pareri despre ce?! Intr-un Duster n-o sa te simti ca intr-un BMW. Iar detalii prea multe nu ne-ai dat ca sa te ajutam in decizie. In  sensul ca nu-ti putem ghici gradul de snobism si nici cel de teribilism (in curbe mai ales).

Totul e subiectiv. Cazul meu: am trei masini. Una e mica, de oras, cutie automata. Alta mare si lunga, 180 CP 400 Nm (ca tot ii plac lui taviro astfel de detalii). A treia e cea din semnatura. Doar doua locuri in garaj. Ieri am vandut masina cea mai puternica fiindca nu se mai potrivea de ceva timp cu stilul meu de viata. Cea mai utilizata a fost si va fi Dusterul, e perfect pentru mine. L-as schimba cel mult cu o varianta 1.3 tce 4x4.

  • Like 2
  • Haha 1
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Din moment ce mă gândesc să dau de vreo două ori valoarea mașinii mele pe un Duster, cred că partea cu snobismul este clarificată. Legat de teribilism, am o vârstă deja și un copil de crescut/educat, așa că foarte rar depășesc cu 10 km/ora viteza legală. De asemenea depășiri fac rar și doar in condiții de siguranță, dar prefer să știu că am pe ce să mă bazez atunci când le fac... In legătură cu mersul pe autostrada, am avut un golf 6, cumpărat de nou, care atunci când depășeam un TIR se clatina destul de tare, dandu-mi o senzație de nesiguranță/ instabilitate, pe care de pildă la un golf 4 sau la BMW nu am întâlnit-o. 

De asemenea mă interesează partea de confort la drum lung, întrucât așa cum am mai scris, folosesc mașina în concedii.

Îmi place mult cum arată dusterul, am testat pe o distanță scurtă modelul de 150 cai, 4x2 si mi s-a părut ok, dar e una sa mergi câteva mii de kilometri cu o mașină sau 10 ca să poți trage o concluzie pertinentă, motiv pentru care am apelat la experiența voastră.

Editat de adl
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 13 ore, marco79ro a spus:

Taviro - autonomia de 1000 de km o obții din gaz + benzină sau doar din gaz?

Combinat. Rezervorul meu de GPL este toroidal de 55 util 48. La drum lung acoperi 500km sau mai mult.

@adl pentru drum lung, autostrazi, foloseste cu incredere BMW-ul :) . Pentru iesiri la iarba verde, forestiere, gropile din Ro Dusterul este excelent. Apropo de GPL, nici eu nu eram adept dar este excelent., mai ales pentru oras. Sa mai zicem ca este fain, cand dormi la 25 grade in masina  si afara se apropie de 0 ?  Fac cam 10 mii pe an...

Parerea mea, pentru off-road ceva mai serios 1.5 DCi, pentru asfalt si off-road ocazional modelul de 150Cp.  Trebuie sa tii seama ca pentru off-road sunt necesare anvelope mai agresive, gen AT-uri. 4x4 desigur. 

Testeaza si versiunea 4x4. Sunt ceva diferente inclusiv in suspensie.

Editat de taviro
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...