Sari la conținut

Sugestie anvelope all season, 215/65 R16 98

Postări Recomandate

• Răspunsuri 38
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Nokian Weatherproof SUV

Scuze, nu mi-am propus sa fac misto  dar am considerat necesare cateva precizari legate de all season si all terain iar marcile secundare la care m-am referit nu sunt "opinci low-cost facute prin Chin

Dincolo de mistoul tau gratuit, faptul ca am urcat la Straja pe zapada pana la parcarea de sus se pune? Mai mult de atat nu am la ce sa ma aventurez la ce folosesc eu masina. Am multi colegi cu Cro

Posted Images

Acum 37 minute, Midnighte a spus:

nu va zgarciti cu banii dati pe cauciucuri

Perfect de acord cu tine! Anvelopele sunt unica legatură cu mediul înconjurător și în anumite condiții chiar cu viața!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 10 ore, Midnighte a spus:

Intaritura este pentru cand masina iese putin in offroad, nu doar pentru greutate. Fiecare face ce crede, insa nu va zgarciti cu banii dati pe cauciucuri

Eu m am orientat spre Bridgestone Blizzak LM005 215/60 R17 care are si o varianta cu Driveguard ( intaritura care permite sa mergi pe pana). Pe site ul producatorului daca selectez tipul de masina, Duster 4x2 1.3tce imi spune ca nu sunt compatibile cele cu driveguard doar cele fara intaritura. Multi ar spune ca intaritura aia ar fi buna si prin oras la borduri sa nu atinga janta asa usor. Ma gandesc ca versiunile astea vin si cu ceva greutate in plus care pe o masina usurica se simte. Drumuri bune!

Link spre post

Fals

De exemplu Continental WinterContact TS 850 P 215/65/R16 98H SUV nu sunt runflat.

Cititi cu atentie eticheta...magazinele online "de specialitate", care au ca obiect vanzarea de anvelope, nu isi mai updateaza detaliile anvelopelor din motive clare de marketing.

Da, anvelopele runflat au structura anvelopei intarita, insa o anvelopa cu structura intarita nu e neaparat runflat.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...