Sari la conținut

Postări Recomandate

Da, la Vocea Clientului am sunat. Nu mi-am pus problema ca lucrurile nu pot fi rezolvate normal prin programare in service direct. 

Prin urmare data viitoare cand se aprind martorii, opresc masina sun la vocea clientului si chem platforma. Ma astept, cu o probabilitate destul de mare sa apara din nou. Deci aviz celor cu probleme cum trebuie procedat.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 52
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am facut azi 20 km.si am din nou aceeasi eroare in bord. A durat resoftarea....40 min.  

In octombrie anul trecut am achizitionat un Duster 1.5 BlueDCI. O mare parte din documentarea pentru achizitie am facut-o de pe acest forum, prin urmare ma simt dator sa revin cu experienta avuta aici

da. eu am tot spus ca  bezinarul e ce trebuie. dar deh, voi nu, batman batman. multumesc pentru post! E de tinut minte de cei care cumpara" fumegatoare"  

Posted Images

Foloseste masina linistit. Nu o sa mai apara daca ti-au facut update.

In cel mai rau caz daca mai apare suna direct la Vocea Clientului.

Platforma se trimite doar in caz de pana imobilizanta, adica masina nu mai merge deloc. In caz ca numara de la 800 km in jos, se mai poate merge linistit cu ea.

 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Au instalat aceeasi versiune de software. Nu exista un update pentru asta. Cel mai probabil au modificat niste parametri. Imi e greu sa nu corelez asta cu acea crestere de consum de 1 l in plus. 

Ti se pare o solutie asta la o masina noua? 

Ca sa citez pe mecanic "sa speram ca nu mai apare". Tu ramai cu speranta si banii achitati.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

@volod, esti putin prea incordat in situatia data si nu o spun cu rautate.

Spun asta dupa ce am trecut si eu prin situatia ta (cand voi avea timp voi detalia pe topicul meu). De atunci am facut 2000 de km in proportie 50% / 50% int/ext si nu au mai fost probleme.

Chestia asta cu AdBlue de la Dacia chiar mi se pare pistol cu apa fata de ce se schimba la alte marci in garantie. Motoare si cutii DSG pe la VAG de ex.

Masina ta este in garantie si nu este blocata pe elevator. Chiar nu ai de ce sa-ti faci filme.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ai dreptate cand spui sa ca sunt "incordat" pe acest subiect. E un raspuns proportional nu la idea ca masina are un posibil defect (care trebuie investigat in timp) si nici macar la ideea ca fac testarea produsului pe timpul si nervii clientului. 

Tine de felul in care te iau de prost in tot ce inseamna service si producator. Faptul ca incearca sa iti ascunda lucruri evidente, faptul ca te intarzie cu programarile dupa propriul lor interes doar pentru ca e garantie si ei nu au de castigat, faptul ca iti trebuie dovada pentru o programare in service, faptul ca fac interventii pe sest in reprezentante, faptul ca iti refuza efectuarea unui serviciu si apoi iti spun ca nu a fost asa si te pun sa o dovedesti...etc.

Ce se intampla  daca iti spuneau din service ca este o problema cunoscuta (lucru confirmat neoficial atat de cei de la service cat si de operatoarea de la call center), problema la care se lucreaza, pana se definitiveaza solutia mergem asa sub observatie  si apoi cand se clarifica va chemam si remediem defectul? Si asta este de inteles. Au nevoie de confirmari, aprobari bugete, planificari, gestiune furnizori...etc

Au preferat sa ridice toti din umeri, sa se disculpe fiecare, sa nu iti spuna nimic,sa incerce sa ascunda gunoiul sub pres.

Nu inteleg faza cu statul pe elevator. De la constatarea defectului pana la finalizarea reparatiei ai dreptul la masina de inlocuire. Dimpotriva asta este de inteles. O masina are mii de piese. E extrem de posibil sa crape ceva. Dureaza pana se fac formalitati aprobari etc. Daca intre timp ai mobilitatea asigurata nu vad care e problema.

  • Like 1
  • Mulțumesc! 1
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

@volod: Iti inteleg perfect situatia, eu am avut modelul PH2, la fel, nenumarate probleme (indicator cumbustibil, probleme pornire / turatii etc, picat motor). La fel, la service, spuneau ca nu e nicio problema, sa stau linistit, nu mai are nimeni asa ceva.

Toata treaba a culminat anul acesta dupa 5 ani cand fix la cateva zile dupa garantie i-a picat motorul, am reparat-o, am vandut-o si regret doar ca nu am vandut-o mai devreme. 

Am fost de zeci de ori in service in primii doi ani, resotari etc. M-am saturat sa merg in service-uri Dacia. 

Iti recomand sa astepti sa se rezolve si s-o vinzi. Nici eu nu m-am asteptat la o masina noua sa aiba atatea probleme, altfel mai bine luam second hand. 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pai asta este exact politica Dacia. In ideea in care sa isi maximizeze profitul minimalizeaza abuziv costurile cu interventiile in garantie. Te amana, te prostesc, gasesc solutii minim costisitoare de "peticire" in ideea in care  renunti tu pentru ca te saturi de mers pe la service, ulterior iese din garantie masina si au "scapat". 

Apoi treaba ta ce faci cu masina. In fond ei vand un pachet de produs plus servicii. Produsul il primesti, serviciile trebuie sa dovedesti ca nu le-au prestat calitativ. Ar trebui sa fim un fel Bond combinat cu Avocat ul Poporului burdujiti cu camere si dispozitive de inregiatrat si dovedit. Asta pentru ca de fapt tu ca si consumator ai mica influienta pe acest subiect iar institutiile statului cu atributii in acest domeniu se fac ca ploua. Cate amenzi ai vazut pe aceasta speta? 

In fond vorbim despre nerespectarea unor clauze contractuale la scara larga de catre un producator mare. 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...