Sari la conținut

Postări Recomandate

kreeper

Ce model de Duster ai? An fabricatie, s.a.m.d. Ca nu ai completat informatiile astea la descrierea masinii.

La dusterul vechi merge scutul de aluminiu peste cel de otel. Asa am eu la vechiul Duster. Este scut de origine, 6 mm grosime. E super ok. Ai doua scuturi unul peste altul. Cel de aluminiu vine cu distantiere si suruburi noi, ala se prinde pe fata in 2 suruburi lungi care inlocuiesc suruburile de prindere a cadrului motor pe sasiu si pe spate in alte doua suruburi care vin prinse pe lonjeroanele masinii, nu se prinde in suruburile scutului de otel.

La modelul nou de Duster, ma refer la ultimul aparut, am scut tot original de alumiu dar este mai subtire, are 4 mm grosime, este si el ok. Dar acesta nu se poate monta peste scutul de tabla, deci ai doar un scut. Acest scut se prinde in locul scutului de tabla, doar cele 3 suruburi din fata vin prinse pe un cadru pentru al distanta un pic de bara fata (protejeaza si o parte din radiatoarele din fata, "urca pe bara"). Cadrul vine la pachet cu scutul daca iti iei pe origine.

Eu zic ca este ok si doar un scut, chiar de aluminiu fiind. Ma gandesc ca nu ai de gand sa dai cu masina in asa hal incat sa-l indoi rau. In principiu daca ii dai una incat sa-l rupi, eu zic ca doar un tanc ar merita investitia :).

O zi buna va doresc!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 670
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Mort sau nu, măcar e organizat. Sau se încearcă să fie. La povești, în alt topic, pe alt forum sau pe Facebook. Sunt eu sătul de câte discuții și păreri mai mult decât subiective se tot reia

Evident ca sunt si mai putin "dotate", depinde de fiecare la ce functii e dispus sa renunte. De aia Dacia, ca toti producatorii auto, ofera mai multe nivele de echipare, cu speranta ca o sa-si gaseasc

Si eu urmeaza luna asta sa dau comanda de inca un Duster, dar eu o sa merg pe 1.33 TCe de 150 CP, cu 4x4. La pret nu e chiar asa de mare diferenta, sunt 550 de euro in plus fata de diesel, care inseam

Posted Images

Salut! Am și eu o întrebare la care nu am prea găsit răspuns: la Duster-ul ăsta nou nivelul de benzină afișat pe bord se scurge cursiv, sau sare din linie în linie? Adică nu e ca la Logan, unde dispare câte-o dungă, ceea ce e ucigător.

E un detaliu despre care nu vorbește nimeni în filmările de pe YouTube și chiar eram curios. 

AMR: circa o săptămână 😁

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ca sa mai si radem : La Duster 1.6 Sce 4x2 circuland doar prin Bucuresti se scurge si foarte repede, nu doar cursiv :)). La fostul Logan mergeam ce mergeam si mai disparea o liniuta.. parca nu constientizam asa tare consumul desi si ala era destul de gurmand (motor 1.6 16v).

Editat de andrei_s
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Mak featured this topic
  • Mak featured și pinned this topic
  • Mak unpinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...