Sari la conținut

Postări Recomandate

Acum 2 ore, quarelin a spus:

Dacă-l comand acum există șanse să vină prin noiembrie :!:

 

Eu am dat comanda pe 28 august pentru un SL Orange Noir Nacre (adică negru), 1,33 TCe 150 GPF 4X2  și azi mi-a spus dealerul că totul e OK, mașina a intrat în producție și data estimativă de livrare va fi pe 21 octombrie. Deci...da, e cerere pentru Duster.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 670
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Mort sau nu, măcar e organizat. Sau se încearcă să fie. La povești, în alt topic, pe alt forum sau pe Facebook. Sunt eu sătul de câte discuții și păreri mai mult decât subiective se tot reia

Evident ca sunt si mai putin "dotate", depinde de fiecare la ce functii e dispus sa renunte. De aia Dacia, ca toti producatorii auto, ofera mai multe nivele de echipare, cu speranta ca o sa-si gaseasc

Si eu urmeaza luna asta sa dau comanda de inca un Duster, dar eu o sa merg pe 1.33 TCe de 150 CP, cu 4x4. La pret nu e chiar asa de mare diferenta, sunt 550 de euro in plus fata de diesel, care inseam

Posted Images

Sper sa nu ma injurati. Faceti rost de toti banii si luati ce masina doriti , in ce combinatie doriti. Si nu asteptati 4 luni. Eu zic ca la Pitesti se rezolva orice problema legata de livrarea masinii dar conditia e sa o platiti integral. E exact ca in vremurile bune. Te duceai la IDMS cu bani, fara interventii si veneai cu masina acasa.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cu siguranță dacă mergi cu servieta plină la reprezentanță și o deschizi în fața lor... :w00t: clar a ta e prima pe banda de producție :yes: dar și eu puteam să am mașina în câteva zile, maxim o săptămână...dacă acceptam culoarea Orange Atacama :ermm: era undeva într-un showroom prin țară, trebuia doar să meargă trailerul după ea. A fost tentantă...dar :no: am preferat să aștept.

Editat de Bodolache
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

De la cine aveti informatiile astea ca o masina platita integral are prioritate la livrare inaintea uneia pentru care se fac rate?

Daca va ganditi un pic, de pe urma celei in rate Dacia scoate mai multi bani deci (ipotetic vorbind, desigur) aia ar trebui sa fie livrata mai repede, nu? :)

Eu unul nu cred ca exista niciun fel de legatura intre modalitatea de plata si disponibilitatea modelului ales. Totul depinde de culoare, motorizare, dotari, stocuri dealeri, relatii dealer samd. Din punctul meu de vedere, o masina achitata integral nu e cu nimic mai presus ca una luata in rate intrucat ambele modalitati de achizitie sunt legale si agreate in egala masura.

Editat de mihaibv
  • Like 1
  • Haha 1
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Stau și mă gândesc la o chestie ...

Îți vine mașina la concesionar ...

Cum o iei de acolo?

Treci întâi și iei actele de la dealer, mergi frumușel la Poliție și -ți iei nr roșii?

Mă gândesc că aș merge o perioadă cu nr roșii ( ce rămâne din noiembrie + decembrie, asta dacă dau comandă acum, că dacă mă mai bâlbâi mult ...);

Adică să merg până la sfârșitul anului cu nr roșii și s-o înmatriculez din ianuarie ( oricum până fac RAR trece ceva...);

Căci va apare pe certificat  data primei înmatriculări ... 2020  :P

Cum este ?

Am dreptate, sau e alta procedura?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Va rog sa nu va suparati. Nu m-am facut inteles. Am dat aceasta solutie in cazul in care nu vreti sa asteptati. Eu, daca spre exemplu doresc 1.3 tce 4x4 nu trebuie sa astept 3 luni doar pentru ca fabrica nu face fata comenzilor de masini prin programul Rabla. Si da eu zic ca asta e solutia. Altfel.masinile sunt la fel indiferent de calea de plata.

Eu personal sunt mai demodat si ma gandesc cum sa fac sa platesc mai putin la Dacia, nu rate si comisioane.Asa ca da, va rog sa ma scuzati daca tot platesc o masina cu bani fara nici un avantaj, gen ecotichet , macar sa o livreze mai repede, garantie extinsa etc. E o situatie anormala sa nu poti sa iei o benzina 4x4 ,varf de gama in sistem Rabla.Sau poate avem suficiente stocuri de diesel sa le vindem.La noi ca la nimeni. 

Mi se pare foarte mare termenul de livrare momentan.

Editat de gicu
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Prima mea comanda de masina romaneasca, facuta inainte de 1989, avea termen de livrare nedefinit... Nici nu am primit masina desi am platit-o. Cei care au prins vremurile acelea stiu ce zic.

Eu am comandat Dusterul spre sfarsitul lunii iunie si a fost gata pe 23 - 24 iulie. Ar fi trebuit sa ajunga in Bucuresti in jur de 30 iulie dar a ajuns pe 9 august cel mai probabil din cauza cererii mari si a capacitatii reduse de transport al firmei care face asta. Intai vine un transport mai mare in Ciorogarla dupa care le muta pe masini mai mici si le aduc in Bucuresti.

Nu Dacia transporta masinile catre reprezentante ci alta firma care este gard in gard cu Dacia si cu care aceasta are contract. Mai intervine si infrastructura noastra rutiera care, asa cum spunea nenea Iancu: "este sublima, dar lipseste cu desavarsire". Saptamana trecuta am intalnit pe la munte, pe serpentine, masini de transport de la Mioveni. Daca aveam autostrazi alta era situatia.

Dacia are o perioada de concedii in luna august in care se opreste productia (ca in multe fabrici din vest) iar comenzile din iulie - august au termene de livrare mai mari din acest motiv.

Din cate stiu eu, poti cumpara mai repede un autoturism Dacia doar daca alegi unul care este pe stoc. Adica produs deja.

Daca vrei o anumita combinatie de culoare, motor, accesorii, trebuie sa astepti sa se produca... Ceea ce e normal.

 

  • Like 1
  • Mulțumesc! 1
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Mak featured this topic
  • Mak featured și pinned this topic
  • Mak unpinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...