Sari la conținut

Postări Recomandate

Fisierele .flac audio pot fi ascultate cu player-ul video din Super Mod doar. E singurul care le recunoaste. In fapt acest player recunoaste destul de multe formate video si audio.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 23
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Visele erotice nu se pot reda in clipuri video pe Medianav-ul Dusterului. N-am incercat, dar asa am auzit.. O fi vreun blocaj parental pe-acolo.

Repar navigatiile Media Nav MN1 Standard sau MN2 Evolution stricate din diverse motive de pe Dacia/Renault si Opel. Pretul difera in functie de problema avuta. Actualizare softuri MN1 si MN2 la u

@Delu Ai facut cumva update la harti si ai pus si alte fisiere, suplimentare ? Chiar si harti suplimentare @virgiliucalin Depinde de versiunea de SW + HW a MediaNav-ului. Dar aici nu ve

Posted Images

Acel player din super mod il pot activa eu sau trebuie sa las pe cineva mai priceput ( ca tine) sa faca aceasta operatie?

Am observat ca flac-urile au o calitate mult mai buna in partea de auditie,de aceea sunt interesat de acest lucru.

Editat de maqulyn
Link spre post

Poti instala si tu Super Mod de aici:

Daca crezi ca nu te descurci, atunci lasi pe cineva priceput.

De remarcat ca player video nu se lanseaza la introducerea stickului USB. Trebuie sa il lansezi tu manual. Intradevar flac-urile sunt mai bune calitativ la auditie, dar eu nu cred ca in masina ai sa faci studio audio sa poti compara calitatea sonora a unui fisier flac, mpa sau mp3.

Link spre post
  • 1 year later...

Nuuu, nu i-am mai făcut update de mai bine de doi ani.

Nici nu m-am mai atins de el.

Editat de Mak
NU CITA ULTIMUL MESAJ!
Link spre post
  • Mak featured this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...