Sari la conținut

Iata-ma posesor de Duster...


Postări Recomandate

  • Răspunsuri 65
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Dezghetarea lunetei/ oglinzilor merge doar cu motor pornit ! Siguranța e de 40A și se află în compartimentul de siguranțe motor

Stiu ca imi voi atrage niste injuraturi dar cred ca si bricolajele pe care le-ai facut la masina legat de montarea carligului au deranjat cu ceva functionarea dezaburirii .. mi-e cam greu sa cred ca a

Pai in primul rand protejeaza oala (contra aripa) de coroziune (am vazut multe Loganuri si Solenza ruginite la oala). Pamantul ce sta pe oale, sarea si solutiile ce se dau iarna pe carosabil, cu timpu

Posted Images

Apropo de infiltrația de apă sar putea să fie de la geamuri, să nu fie bine etanșe. Sau chederul perforat pe undeva sau ușa să nu fie bine calibrată. Așa era și ușa mea dar au reglato băieți pe loc am observat când am ridicat măgărușul.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 14 ore, mihnea a spus:

 Udatura in partea stanga a portbagajului (unde este acea adancitura langa lonjeron) !  Asa ceva nu am pomenit la nici una din masinile mele sau cele de serviciu.

 

Citeste acest topic, s-ar putea sa iti fie crapat si tie masticul de pe plafon si din aceasta cauza sa iti ajunga apa in masina.

https://forumduster.ro/topic/170-apa-in-habitaclu/

Editat de emilian_rks
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Buna dimineata tuturor !  @emilian_rksLasand la o parte faptul ca este o masina noua, intreb: nu ar trebui sa se umezeasca inclusiv imbracamintea plafonului ?  Sau apa o ia numai pe sub garnisajele din plastic ?   Deocamdata am "asanat" locul, am deschis hayonul pentru aerisire si voi mai face cercetari.

      As vrea sa va consult in urmatoarea problema:   Ieri, dupa cum v-am spus, am circulat pe ploaie in Bucuresti si cca 110 Km pe A2. In Bucuresti, dupa inceperea ploii, cand era intaratata bine, la anumite rate neregulate de timp, au inceput sa se auda niste semnale sonore destul de puternice (cam lugubre as zice :ermm:), cu durata de cca 2 sec., aproximativ la frecventa notei LA (440 Hz). Transmisia era pe 2WD. Uneori sunetul se producea imediat la plecare de pe loc, alteori pe la viteza de 50 Km/h.  Pe autostrada au incetat. La intoarcere (ploaia nu mai era decat putina si sporadica) nu s-a mai auzit nimic, nici pe autostrada, nici in Bucuresti. Semnalul il percepeam a fi emis undeva prin mijlocul habitaclului (aceasta nu inseamna ca acolo era sursa ci numai perceptia).  Am citit din nou manualul dar nu m-am edificat. Potrivit acestuia as fi putut suspecta o usa deschisa, ceea ce nu era cazul.                                           De la ce provin si de ce ?

 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...