Sari la conținut

Duster Gugulan - 1.6 SCe 4x2


Postări Recomandate

Si mie pe capacul de la rezervor tencuiala.Stiati ca acel capac la ph2 este 300 ron.Nevopsit!😁Am facut.o pe Casco.2 daune minore am facut pe Casco.La reinnoire de la 500 doreau 1000 euro cei de la Alianz.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 31
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Felicitari pentru achizitie si cat mai multi KM fara incidente! Si eu sunt la fel de incantat de masina ca si tine!      Dupa cum spuneam intr-o postare anterioara, am fost la o plimb

Postez si aici un mic update: Mi-am luat de curand jante de aluminiu second hand + anvelope iarna Hankook Winter I Cept Evo2 DOT 2017. Cred ca pentru iarna asta sunt ok si daca nu ma mai duc si i

Ultimele harti Q2 2019  . legat de consum ; Alba iulia - tg-mures - sovata - praid -ghiorgheni- lacul rosu- piatra neamt si retur 4 persoane si un catel + 200 kg bagaj+ aer conditionat , radio , navig

Posted Images

  • 2 weeks later...

Poate cineva care are Dusterul de curand achizitionat si a facut actualizarea gratuita la ultima versiune de harta RO, sa imi zica ce versiune este? Q2 2018 sau deja 2019?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 2 months later...

Ultimele harti Q2 2019  . legat de consum ; Alba iulia - tg-mures - sovata - praid -ghiorgheni- lacul rosu- piatra neamt si retur 4 persoane si un catel + 200 kg bagaj+ aer conditionat , radio , navigator  .La coborare panta lunga  6-7 km , foloseam functia ECO , consumul  6,4L/100 km, consum afisat de CB . Totusi nu cred ca e un consum real . Real e undeva la 6,8 L/100km calculat de mine dupa alimentare . ZIC ca e un consum destul de rezonabil . Bineinteles  duster 2018 benzinar 1,6  16 v . 13700 km la bord  in primul an.

Editat de komoddo
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 1 month later...

Postez si aici un mic update:

Mi-am luat de curand jante de aluminiu second hand + anvelope iarna Hankook Winter I Cept Evo2 DOT 2017. Cred ca pentru iarna asta sunt ok si daca nu ma mai duc si iarna viitoare o sa le tin pe masina pana prin vara sau chiar toata vara si pe urma o sa achizitionez cel mai probabil Nokian WRD4 (din review-uri par cele mai OK).
Jantele au senzori si senzori de presiune, chiar daca nu am nevoie de ei.

Am aproape 10.000 de km cu masina. Din Iulie sunt mai mult plecat si o conduc doar in weekend, altfel cred ca as fi adunat mai multi KM. Ca si consum.. preponderent in oras, am in jur de 8L/100KM, ceea ce e mai mult decat OK!

Mai jos o poza cu jantele si anvelopele de iarna

 

20191011_135155.jpg

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...