Sari la conținut

MESAJ VERIFICA INJECTIA !

Postări Recomandate

• Răspunsuri 69
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Imi pare rau pentru situatia ta. Nu sunt eu mecanic dar imi vine foarte greu sa cred ca o bujie incandescenta se poate "rupe" la un motor nou, dar cine stie prin ce miracol al tehnicii se poate i

Problema cu bujiile apare mentionata in presa franceză (nu stiu de ce dar cu ip de Romania nu am reusit sa deschid linkul, a trebuit sa folosesc un VPN): https://www.largus.fr/actualite-automobil

Buna   dragi prieteni     si posesori  DUSTER  DIESEL 1.5 4x4  //Noul Duster .In  anul  2018 prin programul   Rabla      de la Opel am  trecut la DUster !  Mi a placut masina  si am  fost impresionat

Posted Images

Bineinteles ca o folosesc,dar sunt curios,poate a mai patit cineva treaba asta,macar sa am o idee,ca astia de la Dacia au un talent grozav sa ti schimbe ce nu trebuie schimbat,eu am cumparat o sa o folosesc,nu s o tin in service.

Editat de Mak
NU CITA ULTIMUL MESAJ!
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Mesajul ăla poate apare din n surse, una dintre ele fiind adblue-ul, dacă îți asumi reparația (cateva mii de RON în cazul înlocuirii rezervorului adblue) poți merge liniștit cât vrei tu.

Evident poate fi o problemă ce se rezolvă printr-o reprogramare a unui(unor) calculator(e) și scapi de schimbul de piese.

Ai plătit un bun ce are și garanție, care e logica să nu o foloseșți... tu știi.

Link spre post

Cand am zis ca vreau sa o folosesc,m am referit la faptul ca nu vreau sa stau cu ea n service pana se afla cauza sau cine stie,poate o sa am numai probleme cu ea,au fost cazuri si nu i placut.In fine,am sa mi fac o programare la service,la dacia si o sa vad ce si cum.

Editat de Mak
NU CITA ULTIMUL MESAJ!
Link spre post

Păi cum să-și dea cineva seama ce problemă are mașina, fără a o duce in service și a se face o constatare ?

Erorile/DTC-urile nu sunt unice, să se poată identifica 1 la 1 problema. La nici un producător. Inclusiv mesajul verifică injecția are cel puțin 20 de posibile cauze, de la HW la SW. Care soluție vrei să o aflii ? 

Din păcate, știu, la noi profesioniștii din service sunt foarte rari. Însă cât timp nu încerci nu ai de unde să știi care e rezultatul.

Nu vă spune nimeni să nu mai postați problemele, ci doar să încercăm să postăm cu folos, constructiv. Gen - am întâmpinat problema X, s-au încercat soluțiile Y și Z, fără folos. Alte idei ? Oricum, chiar dacă știi exact care este problema, la fel, foarte rar țin cont de ceea ce le spui. Chiar dacă este evident și este frustrant, pentru că este pierdere de timp.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...