Sari la conținut

Postări Recomandate

Dieselul ar fi câștigător.Desi mentenanța la el este mai costisitoare.Desi nici 1.3 nu o sa te facă de rușine.Masina o sa fie doar cărăuș sau vei ieși cu ea  si pe autostrada?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 679
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Evident ca sunt si mai putin "dotate", depinde de fiecare la ce functii e dispus sa renunte. De aia Dacia, ca toti producatorii auto, ofera mai multe nivele de echipare, cu speranta ca o sa-si gaseasc

Mort sau nu, măcar e organizat. Sau se încearcă să fie. La povești, în alt topic, pe alt forum sau pe Facebook. Sunt eu sătul de câte discuții și păreri mai mult decât subiective se tot reia

Între produsele Dacia, Duster este mașina despre care s-a vorbit cel mai puțin ”de rău”, atât în țară cât și ”dincolo”. Dacă nu esti între cei care preferă doar ”high class” (chiar si la mâna 3,

Posted Images

Un 1.5 diesel sh sau alta marca. Renunta la benzina turbo, piese scumpe, consum mare. Eu am 1.6, 4x4,  GPL, foarte fiabila, in 110k km a vazut doar revizii cu o singura exceptie, dupa ce am urcat prin toti muntii, drumuri de tip Cabana Ciucas, Buta din Retezat si multe alte forestiere  la 60 mii am schimbat ambreiajul, de e cuplul mic... Sincer sa dai 20k+ euro si sa mergi pe camp cu ea....

Link spre post
Acum 15 ore, Robbi a spus:

Buna seara la toata lumea. Sunt nou pe forum si sunt in cautarea unor pareri de la cei mai experti ca mine.

Context: am momentan un logan 2 1.2 din 2016 dar recent mi-am luat cateva terenuri pentru a incepe o ferma. Am pus pe logan carlig si car cu el motocultorul si alte materiale cu remorca dar deja simt ca e depasit (ambreiajul deja are probleme) si vreau sa trec la un duster 2 4x4 (2022-2024).

Intrebarea mea e ce recomandati intre 1.3 si 1.5 pentru duster 4x4 in contextul in care o sa tractez destul se des si o remorca plus avand in vedere ca nu se mai fabrica trebuie sa ma uit pe piata SH.

Multumesc anticipat pentru ajutor. 

Drumuri bune.

Având în vedere că ajutorul de stat pentru motorina utilizată în agricultură a fost prelungit până în 2026,

alegerea motorizării devine evidentă.

• Like 1
  • Haha 1
Link spre post
Acum 19 ore, Mak a spus:

Dieselul ar fi câștigător.Desi mentenanța la el este mai costisitoare.Desi nici 1.3 nu o sa te facă de rușine.Masina o sa fie doar cărăuș sau vei ieși cu ea  si pe autostrada?

O sa iasa si pe autostrada, cu remorca dupa ea ca terenurile sunt in Brasov si eu sunt din Deva si pana ne mutam acolo o sa fie caraus.

Acum 7 ore, taviro a spus:

Un 1.5 diesel sh sau alta marca. Renunta la benzina turbo, piese scumpe, consum mare. Eu am 1.6, 4x4,  GPL, foarte fiabila, in 110k km a vazut doar revizii cu o singura exceptie, dupa ce am urcat prin toti muntii, drumuri de tip Cabana Ciucas, Buta din Retezat si multe alte forestiere  la 60 mii am schimbat ambreiajul, de e cuplul mic... Sincer sa dai 20k+ euro si sa mergi pe camp cu ea....

O sa mearga pe drumuri agricole o perioada pana pot sa ma mut in zona si sa iau tractor. Dupa o sa care remorca cu materiale si alte pentru casa. 

Link spre post

Diesel, din cauza ca il folosesti la carat.

Mai bine ti-as recomanda 1.5 dCI PH1 4x4, nu Duster 2. Forma este mai buna pentru terenurile agricole/off-road, fata de Duster 2. Insa acolo e posibil sa trebuiasca niste upgrade-uri - scaunele cu unele de VW/Audi, remapare motor ( posibil sa trebuiasca asta si la Duster 2 1.5 dCI ) si insonorizarea, daca e deranjanta.

Link spre post

Va salut.

Sunt în căutarea unei noi mașini și Dusterul este o opțiune. Am un buget de aproximativ 15.000 euro ( posibil încă câteva mii dacă masina merita ).

As vrea un 4x4, deși nu e necesar. Criteriile principale sunt fiabilitatea si costul mic de întreținere. Poate sa consume mai mult carburant- asta nu e o problema.

La ce motoare ar trebui sa ma uit? La ce altceva ar trebui sa fiu atent?

Momentan ma uit la 1.6 sce ( desi am citit lucruri îngrijorătoare cu privire la consumul de ulei), dar aștept și alte variante. Masina o sa fie folosita și în oraș și exterior ( aici nu ma grăbesc, merg destul de bătrâneste as zice :D )

Va mulțumesc. 

Link spre post
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...

neata , am vzut duster 2019  facut pentru petrom , cu garda inaltata , amortizoare si arcuri ranforsate ,pachet drumuri grele ,  scuturi , cu mobileye...ce stiti sau ce credeti? de asta sau clasic? musai 4x4 diesel...merita la 13.000e km pina la 100mii?mai are careva , cum e?  Astept cu interes, multumesc

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...