Sari la conținut

Postări Recomandate

- Sistem de iluminare de tip LED pentru luminile de zi, inseamnă că voi avea led si pe faza scurtă?

Duster HJD Ph2 are pozitii, DRL, faza scurtă și semnalizare pe LED.

-Faruri cu aprindere automata inseamnă că am senzori diurni și farurile se aprind conform luminozitatii exterioare?

Da

-Media Display: radio DAB, ecran tactil 8", replicare smartphone, Bluetooth, USB, 6 difuzoare; informatii 4X4 (3), afisaj Multiview camera(4), ce înseamnă? oglindire telefon sau navigație proprie?

Medianav fără Navi nativ, cu AndroidAuto/carplay wired. (3) e standard, (4) necesită pachet 4 camere

-Sistem de monitorizare presiune pneuri, voi vedea presiunea in kpa sau e sistemul care functioneaza cu ajutorul ABS si vede că o roată se învarte mai repede?

E e TPW aka TPMS indirect via ABS, dar ca și la TPMS direct nu vezi presiunea pe fiecare roată ci doar o pana.

TPW = tire presure warning

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 2 months later...
  • Răspunsuri 679
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Evident ca sunt si mai putin "dotate", depinde de fiecare la ce functii e dispus sa renunte. De aia Dacia, ca toti producatorii auto, ofera mai multe nivele de echipare, cu speranta ca o sa-si gaseasc

Mort sau nu, măcar e organizat. Sau se încearcă să fie. La povești, în alt topic, pe alt forum sau pe Facebook. Sunt eu sătul de câte discuții și păreri mai mult decât subiective se tot reia

Între produsele Dacia, Duster este mașina despre care s-a vorbit cel mai puțin ”de rău”, atât în țară cât și ”dincolo”. Dacă nu esti între cei care preferă doar ”high class” (chiar si la mâna 3,

Posted Images

Atunci cand vine vorba de a achizitiona un Duster, exista mai multe optiuni de care trebuie sa tii cont. In primul rand, trebuie sa decizi ce fel de Duster doresti: unul nou sau unul second-hand. Daca alegi unul nou, trebuie sa te informezi despre diferitele modele, optiuni si pachete de dotare disponibile.

Link spre post
  • 2 weeks later...

Salutare forum! Intenționez sa achiziționez un duster, varianta din 2011-2012, dar încă nu știu pe ce motorizare sa merg. Precizez ca mașina v a fi folosită pe săptămâna in oraș, și in weekend câte un drum la țara. Ce motorizări aveți, și care vi se par mai avantajoase. Am tot avut mașini diesel, dar parcă as merge pe benzina de data asta. Aștept părerile voastre. Mulțumesc !

Editat de Mak
Link spre post
La 06.03.2023 la 21:50, ManeaC a spus:

Salutare forum! Intenționez sa achiziționez un duster, varianta din 2011-2012, dar încă nu știu pe ce motorizare sa merg. Precizez ca mașina v a fii folosită pe săptămâna in oraș, și in weekend câte un drum la țara. Ce motorizări aveți, și care vi se par mai avantajoase. Am tot avut mașini diesel, dar parcă as merge pe benzina de data asta. Aștept părerile voastre. Mulțumesc !

Motorizare k4m 606 pe 4x4. Tine bine la GPL si fara kit de lubrifiere. Nu ai probleme cu consumul pe GPL, un max 12-13 oras full, bara la bara, iarna. Extern in jur de 10-11 mers normal cu schimbat la 3000+ .

Link spre post
  • 4 weeks later...
La 06.03.2023 la 21:50, ManeaC a spus:

Salutare forum! Intenționez sa achiziționez un duster, varianta din 2011-2012, dar încă nu știu pe ce motorizare sa merg. Precizez ca mașina v a fii folosită pe săptămâna in oraș, și in weekend câte un drum la țara. Ce motorizări aveți, și care vi se par mai avantajoase. Am tot avut mașini diesel, dar parcă as merge pe benzina de data asta. Aștept părerile voastre. Mulțumesc !

Salutare ! Am un Duster Prestige 4x4 dci ad blue 2019 full option ,jante pe 17, kilometraj pana in 70000 momentan, cu distributie schimbata la aprox 40000( motiv : curea imbatranita din fabrica). Din iunie masina va fi disponibila pentru noul propRietar. Pretul pietei la acel moment + anvelope de iarna incluse. 

Editat de Mak
Link spre post
  • Mak unpinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...