Sari la conținut

Postări Recomandate

Comentarii in legatura cu noul model:

- cine doreste putina culoare plateste in plus (doar albul este disponibil in standard);

- varianta de baza (Essential) nu are AC dotare standard (oare cate astfel de modele se vor vinde?!);

- varianta intermediara Comfort nu este disponibila cu motorul de 1.0 alimentat numai pe benzina;

- varianta intermediara Comfort nu are transmisie manuala la modelele 4x2 cu motoare alimentate numai pe benzina;

- varianta superioara Prestige nu are in dotarea standard scaunele fata incalzite.

Editat de abc
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 679
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Evident ca sunt si mai putin "dotate", depinde de fiecare la ce functii e dispus sa renunte. De aia Dacia, ca toti producatorii auto, ofera mai multe nivele de echipare, cu speranta ca o sa-si gaseasc

Mort sau nu, măcar e organizat. Sau se încearcă să fie. La povești, în alt topic, pe alt forum sau pe Facebook. Sunt eu sătul de câte discuții și păreri mai mult decât subiective se tot reia

Între produsele Dacia, Duster este mașina despre care s-a vorbit cel mai puțin ”de rău”, atât în țară cât și ”dincolo”. Dacă nu esti între cei care preferă doar ”high class” (chiar si la mâna 3,

Posted Images

https://www.zf.ro/auto/noua-dacia-duster-incepe-de-la-14-100-de-euro-si-poate-fi-comandata-20235206

Începând din 18 august Noul Duster poate fi comandat în reţeaua de agenţi autorizaţi Dacia din întreaga ţară. Preţurile variază între 14.100 Euro (TVA inclus) pentru versiunea Essential TCe 90 şi 21.350 Euro (TVA inclus) pentru versiunea Prestige 4x4 TCe 150.  Primele livrări sunt programate în cursul lunii septembrie.

Noul Duster este disponibil cu cinci motorizări diferite, din care trei pe benzină (TCe cu puteri de 90 CP, 130 CP şi 150 CP), una cu alimentare mixtă benzină-GPL (ECO-G de 100 CP) şi una diesel (Blue dCi 115 CP). Gama este structurată în trei versiuni de echipare: Essential, Comfort şi Prestige, oferind astfel un răspuns adecvat aşteptărilor unei categorii largi de clienţi. 

Versiunea de intrare în gamă, Essential, este disponibilă exclusiv cu motorul pe benzină TCe 90, în configuraţie 4x2, la preţul de 14.100 Euro (TVA inclus).

Preţurile celorlalte versiuni variază între 15.750 Euro (TVA inclus) pentru Noul Duster Comfort 4x2 echipat cu motorul  ECO-G 100 şi 21.350 Euro (TVA inclus) pentru Noul Duster Prestige 4x4 echipat cu motorul TCe 150.

Clienţii care preferă transmisia automată pot opta pentru versiunile Comfort TCe 150 EDC (la preţul de 19.200 Euro, TVA inclus) sau Prestige TCe 150 EDC (la preţul de 20.900 Euro, TVA inclus), ambele în configuraţie 4x2.

Noul Duster beneficiază de garanţie de 3 ani sau 100.000 km.

Editat de jelly
Link spre post
Acum 19 ore, abc a spus:

Comentarii in legatura cu noul model:

- cine doreste putina culoare plateste in plus (doar albul este disponibil in standard);

- varianta de baza (Essential) nu are AC dotare standard (oare cate astfel de modele se vor vinde?!);

- varianta intermediara Comfort nu este disponibila cu motorul de 1.0 alimentat numai pe benzina;

- varianta intermediara Comfort nu are transmisie manuala la modelele 4x2 cu motoare alimentate numai pe benzina;

- varianta superioara Prestige nu are in dotarea standard scaunele fata incalzite.

M-am uitat si eu la acest lucru. Eu am masina de aproape doua luni si am facut comparatie. La prima vedere preturile sunt comparative intre facelift si cel anterior dar in realitate lipsesc optiuni care vor costa in plus. Eu am BlueSL 1.5dci 115 4x4 si am iesit la 20500 cu toate optiunile ...fara piele. AC automat, camera spate cu senzori, scaune incalzite fata, keyless si pachetul de harti. Ma refer doar la optiuni.... Sunt curios daca vor mai scoate astfel de versiuni gen BlueSL si Orange si ce dotari vor avea. 

Drumuri bune!

Link spre post

Am intrebat la reprezentanta daca in programul rabla intra si modelul 1,5 dci, si mi s-a spus ca anul acesta intra in program doar modelele ce apar pe site (adica doar cel pe gpl). Vi se pare normal, din moment ce la conditiile rabla scrie clar ca pot intra masini cu emisii de max 140 ?

Link spre post
  • Mak unpinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...