Sari la conținut

Albinuța mea!


Postări Recomandate

  • Răspunsuri 33
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

În sfârșit am primit-o și am fost la o plimbare cu noua achiziție, un 1,5 DCI 4*4 echiparea Prestige. Sună bine, merge bine, un pic cam scurte treptele, în rest încă îl mai descopăr. Pana acum însă îm

Salut, felicitări pentru achiziție și kilometri fără incidente !  Personal sunt posesor de Dacia Logan din 2006 și de aproape 1 an, am tot analizat piața auto și bineînțeles am ajuns la concluzia ca D

Practice pe naiba. Ca se doreste sa para (nu sa fie) mai robusta masina cu ele, e altceva, de gustibus.. Intrebare: de ce ne luam suv-uri, ca sa facem unghiul de rampa cat mai obtuz doar de dragu

Posted Images

acum 1 oră, wolody a spus:

Cum iti pare, tehnic vorbind - motor, cutie  si comportament suspensie, comparativ cu cea veche?

Mi-e greu sa compar, eu am avut un golf 4 care m-a slujit 12 ani pana am inceput sa bag bani seriosi. Ca o prima impresie suspensiile sunt foarte ok, motorul trage bine pana pe la 90 km/h, ce-i drept nu am abuzat cu turatii peste 2500, cutia cum am spus,  prima treapta e scurta de tot dar oarecum e de asteptat la un 4X4. Am doar 100 km facuti asa ca nu pot inca sa-mi fac o parere obiectiva. Eu am ales masina si echiparea asta in deplina cunostinta de cauza si analizand nevoile mele si faptul ca am destule drumuri off, asa ca mie imi place ca e faina tare!

Editat de Sebik
corectura
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 18 ore, Sebik a spus:

Eu am ales mașină și echiparea asta în deplina cunoștință de cauza și analizând nevoile mele și faptul ca am destule drumuri off, asa ca mie îmi place ca e faina tare!

       Salut, felicitări pentru achiziție și kilometri fără incidente !  Personal sunt posesor de Dacia Logan din 2006 și de aproape 1 an, am tot analizat piața auto și bineînțeles am ajuns la concluzia ca Dacia Duster este mașina care îmi satisface nevoile mele actuale !  Am tot primit "sfaturi prețioase" precum cu 20000 euro îmi pot cumpăra o mașină și nu o conserva ! M-am uitat în curtea celor de la Mazda, Renault, Nissan, Peugeot și pana la urma am ajuns tot la Dacia !

    Apropo de mașini SH am sa va dau un exemplu și nu îl generalizez :  In 2017 am avut un coleg care dorea să-și cumpere o mașină noua undeva pe la 18.000 - 20.000 euro și l-am sfătuit sa meargă la Dacia sa facă test drive cu noul Duster proaspăt lansat ! A făcut test drive , a fost entuziasmat de mașină, dar un binevoitor de cumnat l-a întors din drum și au plecat în Germania sa cumpere o mașină adevărată unde a plătit 25.000 euro pe un Audi Q5 din 2015 cu garanție !

   La 3 luni de la achiziționare,  cutia automata a început sa-i facă probleme și pe garanție la reprezentanta i-au schimbat unitatea de comanda (mecatronic) unde factura a fost de aprox 3000 euro ! In octombrie 2018 cutia a început sa-i facă  probleme și la reprezentanta i-au comunicat ca trebuie sa schimbe blocul de valve din cutie și dinou unitatea de comanda, surpriza a fost ca mașina nu mai are garanție ! Cei de la reprezentanta i-au făcut o estimare și trebuie sa achite vreo 7000 euro. In acest moment mașina este trasa pe dreapta și așteaptă sa plece în contract ca sa poată repara mașina !

P.S - Cum începe programul RABLA voi comanda Dacia Duster Prestige ! Apropo a instalat cineva opțional sistemul de sunet Boxe PREMIUM FOCAL MUSIC ? https://accesorii.dacia.ro/#!/detail/951e58b8-6177-4682-b5b6-70d91347a227

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am vazut sistemul dar deocamdata nu-mi permit, insa mi-as pune niste praguri laterale si am vazut pe aici cred folie neagra si pentru stalpii spate. Referitor la masini SH, am studiat si eu piata si-n lung si-n lat, iar concluzia e simpla, daca vrei acest nivel de echipare nu ai sa gasesti rival decat SH si aici lucrurile se complica stim toti.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...