Sari la conținut

Achizitie Noul Duster sau Kia Sportage ?!?


Postări Recomandate

Acum 16 ore, AdiR a spus:

Salutare! Pe lângă diferențele dintre mașini și având în vedere ca trebuie sa optezi la un credit, sa faci o comparație dintre costurile de finanțare la cele doua mașini. La Dacia știu ca poți opta pt credit de la ei, în cazul meu am ales 50% avans pt a putea beneficia de dobânda 0%, 5 ani garanție sau 100.000 km și reviziile incluse. E 0% dobânda dar ai comisioane lunare și în pachetul respectiv plătești oricum vreo 800 lei prelungirea garanției și 4000-5000 lei revizile. Cu toate acestea costul de finanțare în cazul meu a fost mai mic decât în alte părți. Nu e obligatoriu casco dar e recomandat. 

Pe parte de 4x4 vs 4x2, depinde unde și la ce folosești mașina. Dacă chiar ai nevoie de 4x4 sau e doar un "confort" psihologic ca ai 4x4 și teoretic te poate ajuta la nevoie. 

Trecând de la octavia combi, la care volumul portbagajului e cu cel puțin 100 l mai mare, sa te gândești dacă nu o sa ii duci lipsa, asta iar e în funcție de cum utilizezi mașina. 

Am varianta sa obtin un credit cu dobanda care e platita de stat, adica 0% pt mine.

In ceea ce priveste portbagajul..., asta e clar, trebuie sa-mi iau adio de la spatiul care il ofera Skoda Octavua Combi.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 57
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cand ai folosit ultima data 4X4 si cam cat la suta din timpul in care conduci Dusterul ai nevoie de 4X4? Majoritatea dintre noi le folosim in oras si mai putin  pe drumuri neasfaltate unde si acolo 

Hai mai fratilor, suntem in 2019, un turbocompresor nu mai este o sperietoare, nu are fiabilitatea asa scazuta cum credeti voi. Nu mai plecati urechea la toate legendele "mecanicosilor din service-uri

si eu am avut dilema asta, nu neaparat cu kia, mai aveam pe lista si suzuki sx4 s cross, mazda, toyota, banii nu erau chiar o problema, 20k le aveam cash, + imprumut daca era nevoie de diferenta pana

Acum 21 minute, MAK a spus:

si cu 4x4 cum ramane?Ai nevoie de sistem sau nu?

Nu prea/Nu neapărat. Insa ceea ce  m-a deranjat, a fost faptul ca, la Duster 4x2, este doar in 5 viteze. De aceea as fi preferat 4x4 caci are cutia in 6 viteze, ceea ce inseamna un consum mai redus

Acum 16 ore, alcris01 a spus:

Un mic amanunt, dar care poate conteaza, garantia standard la Duster este 3 ani, la Kia mai mult decat dublu, 7 ani!

Da, intradevar. Aspect pe care il am deja luat in balanță.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu genul asta de masini nu le.as lua 4x2.Si daca tot as face un efort as lua ce e mai bun.E adevarat,mai bun inseamna si alte costuri de intretinere..Desi la masina din semnatura o revizie costa 700 ron.

Editat de MAK
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

si eu am avut dilema asta, nu neaparat cu kia, mai aveam pe lista si suzuki sx4 s cross, mazda, toyota, banii nu erau chiar o problema, 20k le aveam cash, + imprumut daca era nevoie de diferenta pana in inca 10k euro si te gandesti la variante care mai de care 

am luat duster 1.6 4x4 prestige cu extraoptiuni, am dat 17 553 euro cu tot cu 2 ani extra garantie. in 26 oct am ridicat-o, acum am 6500 km facuti, vreo 2 luni am mers numai pe 4x4 la ce zapezi si gheturi mai am pe aici. 

concluzia dupa alegerea facuta: NU IMI PARE RAU, am ramas si cu bani in buzunar, fara niciun imprumut, iar cand ma urc plin de noroi si zapada nu ma doare asa tare sufletul pt ca e plastic si se sterge, tot noua ramane. (are si plasticul avantajul lui) 

Editat de Gavryel
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salutare. Și eu am avut la început această dilemă cu 4x4 s-au 4x2 dar după ce am luat Dusterul de la un prieten m-am convins. Crede-mă că merită să iei 4x4. Eu am 1,2 Tce 4x4 nu regret nimic, am 5 ani garanție și reviziile gratuite. Acum depinde ce vrei tu. Crede-mă că motorul de 1,2 Tce ma uns la suflet nu mă așteptam să fie atât sprinten motorul și atât de forțos la nevoie și nu a dat semne de oboseală în pantă . Tu alegi. O seară bună tuturor.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...