Sari la conținut

Zgomot ciudat la motor


Postări Recomandate

 Buna ziua,

     In urma cu cateva zile am sesizat un zgomot ciudat la motor, atunci cand este intre 1000-1400 turatii, dupa care nu se mai aude. Masina are doar 8000 de km parcursi si nu in regim de offroad. Aveti ideie despre ce e vorba? 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ralanti la Duster inseamna 900 rpm.

Spuneai ca se aude intre 1000 si 1400 rpm. In gol (adica atunci cand accelerezi stand pe loc) sau in sarcina (adica in mers)?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Motto: ' La mine a ars un bec azi.! '

Interesante aceste postari. Am mai intilnit si pe alte forumuri, postari similare. Azi am raspuns la una aproape identica. Ce poate fi cauza? Cauzele pot fi multiple cel mai bine este daca nu e nici una. Cel care a postat asteapta sa spuna si altii ca si la ei suna? ( intrebare ) Eu cred ca nu suna nu bate nu face la fel. Doua motoare la fel nu sunt. Cu uzuri, cu motivatii de zgomote identice. Oricum un motor la Bucuresti si la Iasi nu face zgomote identice poate chiar pentru ca functioneaza in regimuri termice diferite.. Atunci? Ce solutii poate da o comunitate? Sau altfel zis, poate oferi comunitatea o solutie fiabila punctuala? Nu poate oferi. Vorba unui coleg: ' da mai tare radioul '. Ramine postarea cu bate aici bate acolo suna aici suna acolo la Duster, chiar daca motivul este o pietricica aruncata undeva dupa aripa. Nu fac toate asa. A se lua gindul de la asaceva. A se consulta topicul cu zgomote si batai eventual pentru orientare. Pe urma un mester specializat care daca ma trimite la plimbare il cred in bunul sens al cuvintului.

Pina atunci, da-i pedala, treci de turatia cu pricina fluierind, admira peisajul. Daca e ceva totusi, atunci va crapa ceva ...si oricum nimic nu este perfect. Admira peisajul!  1,5 Dci este cel mai fiabil motor pe Duster! Esti in garantie!?

 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


×
×
  • Creează nouă...