Sari la conținut

Navigatie Dacia Duster android , pareri


Postări Recomandate

La 16.07.2019 la 10:50, t0rquemada a spus:

Orice modificare de logo = schimbare licență și toolbox = papa hărți - spor la modificări

La cele vechi nu avea nici o legatura logo-ul cu licenta. Eu am si personalizat logo-urile cu orice imagine am vrut. Iar odata deblocata navigatia oricum papa update-uri ca nu mai sunt interesante nicidecum. Dar chiar si asa cu totul deblocat, updatat manual cu toate fisierle noi, la mine Naviextras nu a zis nimic, doar ca nu are ce sa mai dea si el .:))

Acum vorbind de versiunea noua, si aici e cam la fel. Configuratia e aceeasi doar ca sa schimbat mediul din WinCE in Linux. Daca se deblocheaza navigatia nu mai doare pe nimeni de Naviextras. Pana atunci incet si cu grija cu pasi mici.

 

@luckelen

Toate alea prin Android Auto?

Editat de Neek
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 254
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

@danutz12345 Danutz draga, se pare ca nu prea iti merge aici pe forum cu reclama mascata. Avem niste baieti geniali si ageri de ochi care te scaneaza imediat. Cum ar spune americanii: esti o

Fata de EasyLink ce se poate porni si mentine in functiune usor, noul MediaNav MN4 are trezirea prin CAN. Am incercat de test, pe al meu Duster Ph2 sa vad daca il mentine, dar nu comunica cu cele

Are dreptate @t0rquemada.Papagalul a incercat si pe alte forumuri.Si papagal nu e o jignire..doar ca se repeta cu anuntul..Jalnici..

Posted Images

Nu mă mai cita aiurea, fără să înțelegi contextul:

Orice modificare de logo = schimbare licență și toolbox = papa hărți - spor la modificări

și traducerea:

Era vorba de Medianav curat (fără gunoi) orice generație 1, gen2, gen3 sau "noul" gen4 denumit de niște "inteligenți" "Medianav 3".

Dacă vorbim de Medianav-uri personalitate, cele "mânărite" de "binevoitori" sunt venite în număr mare la debloat și refurbish.

Oricum vine noul aparat tip Medianav, iar la ăla totul e pe 3G inclusiv download-ul de hărți - :twisted:

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Din pacatte nu stiu cine nu intelege pe cine, cu tot respectul, ai ramas legat de niste termeni gasiti in DDT2000 sau ddt4all si ai o optica cu ochelari de cal. Numai ce stii tu e perfect, tot ce iese din unghiul tau de vedere nu e bun. Onest vorbind nu am vazut multe persoane asa obtuze si reticente, dar se intelege ca cine nu plateste nu primeste de la tine si nu iti place cand altii iti diminueaza posibilii clienti.

Nu sunt singurul care observa, ca daca nu sunt pe bani informatiile tale sunt jignitoare sau arogante cel putin.

Apropo si MediaNav-ul tau nu e tot manarit cu Menavrus? Si eu am reparat destule unitati, dar mai multe au fost nu cele manarite ci celelalte si multe ca modelul tau chiar. Eu persoanal nu dau vina pe manareli, ca de fapt asta faci tu, ci pe cei ce fac lucruri pe care nu le inteleg pe deplin.

Asteptam noul MediaNav cu internet daaaaar daca va fi 3G e deja depasit ca pe piata e deja implementat 4-5G. Tot ce e facut de mana omului tot de aceasta va fi si "manarit". Tot se va gasi o metoda de bypass.

Editat de Neek
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

E diferența între un medic și un vraci, vraci găsești la orice colț de drum, medici mai greu.

Una e un script alta e un firmware (Menavrus), eu cel puțin nu copiez copia copiată au unui script și o traduc după ureche.

Cât despre bypass, modelul Carminat Live îți spune ceva.

PS. 3G trebuie citit conexiune de date mobile, la nivel european ăsta va fi promovat nu cel bazat pe Wifi. Pe tine ca end user nu te interesează ce conectivitate va avea, nu dai tu banii pe eSIM și abonament ci Dacia-Renault.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
acum 1 oră, t0rquemada a spus:

E diferența între un medic și un vraci, vraci găsești la orice colț de drum, medici mai greu.

In sfarsit niste cuvinte cu greutate.

Te consideri cu cunostinte academice in materie de soft si/sau hardware in materie de MediaNav?

Ai participat la dezvoltarea firmware-ului tau numit Menavrus sau chiar un altul?

I dezvoltat tu vreo bucatica de software ce a imbunatatit functionarea MediaNav-ului?

Daca nu ai facut nici macar una din cele mentionate mai sus, cu parere, de rau te incadrezi si tu singur la categoria vraci, poate chiar mai rau, daca nu intelegi pe deplin softul ce il folosesti (daca nici de tradus ce trebuie tradus).

Cat despre diferente de firmware sau script (limbaj C, basic, linux, cod masina, SQL, pascal, etc) tu le intelegi? Ne poti face o descriere?

Eu am disecat de amorul artei si Menavrus si am vazut ca foloseste identic acelasi aplicatii ce folosesc toti in toate patch-urile. Nu il gasesc cu absolut chiar cu nimic mai bun decat orice alt patch. Am testat tot ce sa produs pentru MediaNav.

Pentru MediaNav Evolution 9.1.3 acum s-a produs un nou firmware cu video player integrat si navigatie duala (doar cateva din optiuni) ce dupa chiar si ideea ta, cam bate la fund Menavrus.

 

Caminat Live se updateaza si via SD din cate stiu eu si e deja si  ... manarit dupa cum spui tu. Da Renault iti da un numar limitat de update-uri dar exact asa cum le emite el in ordine, nu cand vrei tu. Daca au trecut si nu ai facut update-urile le-ai avut de pomana. Dar cu un alt SD se rezolva treaba ............

 

Editat de Neek
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Mak featured this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...