Sari la conținut

Stergatoare de parbriz, Duster II (2018)

Postări Recomandate

Cu scuzele de rigoare pentru raspunsul tardiv, in primavara asta am luat Valeo si de data asta sunt execrabile, lasa dare de la prima utilizare. Baietii de la epiesa.ro mi-au zis sa iau pe viitor SWF, cica astea ar avea calitatea cea mai buna.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 29
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Din datele pe care le am pentru DusterII codurile OE pentru stergator fata sofer este 288905401R pasager 288905811R sau set 288902078R si au dimensiunile 550 \475 mm (vezi si postul #2) iar stergatoru

Tocmai am descoperit ca Dusterul meu (2021) stie sa-si puna stergatoarele in mod "service". Pentru asta, cu contactul luat, se duce maneta de stergatoare la maxim in jos, iar stergatoarele vor parca i

Revin si eu cu un update la postul precedent din 2 Februarie 2023, stergatoarele Bosch Aero Twin dupa vreo luna de zile au inceput sa scartaie si sa lase "urme", poate am nimerit eu unele proaste, nu

Posted Images

Eu sunt multumit de ele... doar pe marginea parbrizului in stanga lasa cam multa apa. Cam ciudat, dar nu e foarte deranjant.

Link spre post

Dacă e colțul din stânga jos, te uiti la comportamentul lamelei stânga în timpul cursei, dacă "dansează" atunci ai joc în mecanismul de stergătoare (ax metalic în lagar de plastic - se ovalizează) - se remediază cu un mecanism nou.

Te rog verifică dacă (cu lamele ridicate) bratele au joc excesiv.

Link spre post

Merci mult, o sa verific. 
Nu e doar jos, e pe intreaga parte stanga.

Daca prind ploaie, o sa fac poza.

Link spre post
  • 6 months later...

Din datele pe care le am pentru DusterII codurile OE pentru stergator fata sofer este 288905401R pasager 288905811R sau set 288902078R si au dimensiunile 550 \475 mm (vezi si postul #2) iar stergatorul spate cod OE 287909363R.

PS: poate colegul @cutieviteze   este din nou trist :angry: si cu asta :D

Duster2StergatoareFata.png

Duster2StergatorSpate.png

• Like 3
  • Haha 1
  • Trist 2
Link spre post

Nu am gasit (si nici nu cred ca sunt) coduri OE doar pentru lamele (iar acestea se pot achizitiona si dupa dimensiuni).

Eu la Sanderica am schimbat acum cateva luni stergatoarele de prim montaj (care au tinut aproape 5 ani si am fost multumit de ele) cu unele Bosch Aero cu tot cu brate si tot felul de prinderi. Deocamdata sunt multumit si de astea, sterg bine (conteaza cred si mecanismul, reglajul, tensionarea pe parbriz, etc.), nu fac zgomot, macar sa tina jumatate cat au tinut cele originale.

PS: si am anticipat bine, iar l-am intristat pe colegu' @cutieviteze :twitch:

Editat de Gil26
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...